ژاپن بیش از حد غرب زده شده ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ژاپن بیش از حد غرب زده شده ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مصاحبه صوتی موزن اومده این داریوش موقع آلبوم حریص اومده بود باهاش مصاحبه کرد الان صوتیشو داد بیرون ..
❌اولین و تنها مصاحبه محسن چاوشی در یوتیوب: تقلید تا یک جا اشکالی ندارد/ من رفیقِ تنهاییِ مَردمام❌
شلوغ کنم دوباره فروم رو یا نه ؟ (sm242)
بیا مستقیم برو ای تو(sm3)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روزای روشن خداحافظ سرزمین من خداحافظروزهای خوبت بگو کجا رفت تو قصه ها رفت یا از اینجا رفت
������
(sm16)
تو که هوز زنده ای(sm74)
دو دور ختم قران برات گرفتن تو فروم(sm2)
(sm74)(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دو روز من نبودم قاری قرآن هم شدی ...(sm2)
جنسش ناب بود(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] بامداد خمار
تف تو کیونت احسان(sm74)(sm120)
چرا ...؟(sm74)(sm120) البته تو همیشه عادت داری ...(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چون همش انجمن بگا میره(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آها یادم رفته بود تقصیر منه ...(sm2)نقل قول:
نمیدونم اولین بار کی بود اینجا چورن چورن راه انداخت فقط اینو بگم من نبودم ...(sm2) شانس آوردیم کاربری از این منطقه نبود وگرنه جنجال به پا میشد ...(sm120) به قول حسین سر به بیابون میزاشتن ...(sm2)
نمیدونم چرا یاد داش ملی خودمون افتادم ...(sm25)(sm120) کِی خواننده شد ...؟(sm120) کِی کشف حجاب کرد ...؟(sm2)
مگه چادرملو نماینده چادرِ ملی در لیگ برتر نبود ...؟(sm120)داش ملی این بود آرمان های بلند موزیک باران کبیر ...؟(sm120)
فکرشم نمیکردم روزی برسه که تنظیم کننده ای بیاد مثلاً اورتور رو با نگاه آثار انیو موریکونه بسازه ...
این آکسان ( کلاچ ترمز گاز خودمون ) اصلاً مناسب چاوشی نیست ...
ولی خوبه که تنظیم کننده ها حداقل اورتور یا تم رو از روی موسیقی کلاسیک بسازن ...
البته موسیقی کلاسیک مثل باخ و امقالهم یه بدی که داره آدمو به شدت معتاد خودش میکنه رها شدن ازش سخته ... به خصوص در دنیای روشنفکری امروز ... من زمانی که دبیرستان میرفتم یعنی حدود 28 سال پیش یه مدت به شدت درگیر موسیقی کلاسیک شده بودم روز و شبمو درگیر کرده بود ... حسابی داشت اذیتم میکرد سریع گذاشتمش کنار ... معتادت میکنه لامصب ...
نمیدونستم محسن تا این حد حرامزاده و ...... شدهاز الان یه آهنگشو ندارم
اینهمه تو این تاپیک در موردش نوشتم ... اینم تاثیر احداث خیریه بوده ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Pacino [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی اینبار قضیه فرق میکنه ... چاوشی هیچوقت اینقد علنی نمیگفت ... دلیلش هم مشخصه ...
طرف بالای 30 کار مناسبتی داره بعد تو تازه میگی چرا اهنگ اینجوری داد؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Pacino [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منظورش حمایت از ج ا بود ...نقل قول:
پیام روشن محسن چاوشی در زمانه فتنه/ راه حق همیشه روشن است
������محسن چاوشی با انتشار بخشی از اثر تازهاش برای میلاد مولا علی علیه السلامدر صفحه اینستاگرام خود نوشت: «یا علی، حق با حضرتتان بود؛ تا دنیا دنیاست، فتنه و دشمنی اختصاصی هرگز دست از سر شما و مجاهدتان برنمیدارد، اما راه حق همیشه روشن است.»[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اها.. از اون جایی که اهل اینستا و اینا نیستم ، خیلی در جریان نبودمنقل قول:
پس چنین گوهی خورده(sm120)
نشون میده به تهه خط رسیده ... البته با احداث خیریه به تهه خط رسیده بود ولی اینقد علنی نمیگفت ...نقل قول:
نمیدونم چرا یاد الی افتادم ...(sm74)
اصن تا اسم الیاس میبینم یاد الی می افتم ... اینقد که این بزرگمرد منو دوست داشت و بهم احترام میزاشت ...(sm2)
سگ تو کیونشنقل قول:
باز دوباره همون حقه های قدیمی ... حتی سینجول هم گول نمیخوره دیگه ...نقل قول:
واکنش محسن چاوشی به فحاشی ضدانقلاب بهخاطر آهنگ جدیدش/ چه بالاتر از اینکه آدم بهخاطر مولا علی(ع) فحش بخورد
بشیر بیآزار، مدیر سابق دفتر موسیقی و سرود سازمان صداوسیما و از دوستان نزدیک محسن چاوشی، درباره قطعه «یا مولا» گفت: چاوشی علاقه و ارادت خاصی به حضرت علی دارند؛ بهگونهای که سالهاست من احساس میکنم ایشان با همین عشق زندگی میکنند. این کار هم تصمیم شخصی خود ایشان بود که از مدتها قبل قصد داشتند اثری ویژه این ایام و به مناسبت ولادت حضرت علی (ع) تولید کنند.
پس از انتشار این اثر، به گفته خودش، دشمنان مولا طبیعتاً تحت فشار قرار گرفتند و از اینکه نام حضرت علی (ع) توسط یک هنرمند مطرح برده شده، ناراحت شدند. طبق معمول، در فضای مجازی شروع به هجمه کردند؛ هم به خالق اثر توهین شد و هم به مقدسات ما، مقدسات ملت ایران و تمامی شیعیان. محسن چاوشی پیامی برای من فرستاد و چند نمونه از این توهینها را ارسال کرد. من به او گفتم این مسائل اهمیتی ندارد و مراقب باشد غمی به دلش راه ندهد. او در پاسخ جملهای گفت که برای من بسیار تأثیرگذار بود: «چه چیزی بالاتر از اینکه آدم برای مولا فحش بخورد؟»
محسن چاوشی که در روزهای اخیر با انتقاداتی از سوی گروهی از کاربران شبکههای اجتماعی مواجه شد به این انتقادها پاسخ داد.
آقای چاوشی با انتشار یک استوری در صفحهی اینستاگرام خود تاکید کرد که خودش یکی از مردم است و منظورش از به کار بردن کلمهی خناسان مردم نبوده است.
محسن چاووشی نوشت: من جزو همین مردم هستم؛ چطور ممکن است مردم خودم را خناس خطاب کنم؟ کافی است جستوجویی مختصر کنید تا پیدا کنید این کلمه کجا گفته شده و امروز دلالت بر چه کسانی دارد
(sm120)