(sm2)(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
(sm151)
به آخرِ ویدیویِ دوم دقت کنید : آرش داره از خودش فیلم می گیره .
دیدن این صحنه برای من فقط یک معنی داره : تنهایی
این داستانِ تفاوتِ تنهایی و تنها بودنه .
01 : [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
02 : [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تمرین آلبوم جدید کیوسک :
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حجت اشراف زاده به موزن گف نامبر وان .. :l
(sm132)
اَههههههه (sm120)
برو پیج خودت فحش بده به خودت (sm120)نقل قول:
یه رفیقم ندارم که بزاریم بغل اون یکی رفیق دیگه که باهاش هابیت و ارباب حلقه ها رو دیدیم، بشینیم سه گانه پدرخوانده رو یه سره ببینیم... (sm50)
حال کَه دَیوانَه شدم مِی روی
بی سر و سامانَه شدم مِی روی
مِی روی افسانَه شدم مِی روی
مِی روی افسانَه شدم مِی روی