عزیزم برو فردا بیا پرونده ت ناقصهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sina Rahnama [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
عزیزم برو فردا بیا پرونده ت ناقصهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sina Rahnama [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
هادی بانک رفا :32520128نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm122)(sm48)(sm43)(sm68)(sm220)(sm203)(sm208)(sm2 19)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شبی خیالِ تو گفتم ببینم اندر خواب
ولی زِ فکر تو خواب آیدم؟
خیالاست این
سعدی
چی بذارم اسمتوبا خنده های بی صدا چی بذارم اسمتوبااین همه نازوادا چی بذارم اسمتوچطورآروم بگیرم وقتی دلم ترومیخوادچی بشونم روموهات تابه شب موهات بیادچی بذارم اسمتو بااون چشای شبنمی تو اگه حتی نخوای حالا عزیزدلمیچه جوری بهت بگم که عاشقم عاشق تو چه جوری باید باشم تا که باشم لایق توچی رو قربونت کنم تا که همیشگی بشیچی رونذرتو کنم که سربه خوابم بکشیترانه سرا : داوودبصیری
(sm196)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
خداوندا از شر سینای رجیم به تو پناه میبرم (sm2)(sm196)