فاسد شده ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
فاسد شده ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخوام 10 بریزم . دارم میگردم تو پوشه ها چیزی نمونه پاک شه (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تمام قضیه طرح کاور به کنار، من گیر این قیافه کارتونی هستم(sm59) اخه چرا قیافه این مرده که تو کاور داده هوا چرا کجه انگار یه چی از یه طرفش خورده صورتش(sm2) کلا محسن کاورارو به تخمش میگیره(sm70)
چقدر خوب،چقدر زیبا،چقدر خواستنی.نقل قول:
غریبه که نیستید آدم دلش میخواد یدونه از اینارو واسه خودش داشته باشه.
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط amir20 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سراغی از ما نگیری نپرسی که چه حالیم (sm50)
کاور خوب است
(sm30)(sm9)نقل قول:
نوشته اصلی توسط amir20 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
غریبه که نیستیم ؟!نقل قول:
تاییدنقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]