تو سایتت آواکادو هم داری ؟؟ آخه اینجا من در به در دنبالشم پیدا نمیکنم (sm96)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
تو سایتت آواکادو هم داری ؟؟ آخه اینجا من در به در دنبالشم پیدا نمیکنم (sm96)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میشه بیشتر توضیح بدی؟؟
چه ربطی به سی دی رام داره؟؟
راستیتش سی دی رامم خرابه
مشکلتو اینجا مطرح کننقل قول:
نوشته اصلی توسط Ms-dj [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته بگم الی بازی های فیزیکی زیاد انجام می ده ..استاد دودول بازی هستند ایشون (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) ای دیوثنقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سی دی رامت خرابه ..دیگه دنبال جوابی ؟ برو برو زود سی دی رامت رو عوض کننقل قول:
نوشته اصلی توسط Ms-dj [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این ارسنالو چجور بگیریمش دیوث اخر فصل سگ شده
الان فارکرای 4 رو سیستم نصبه راحت میاد 2یا 3 تا بازی دیگه هم درست میاد اما چند بازی و بازی های که جدیدا دان کردم اینجوری میشن
اما بازم من نفهمیدم چه ربطی به سی دی رام داره ؟؟
منظور از خراب یعنی ضعیف شده
اردوکشی خیابانی هفت هزار پزشک برای مقابله با یک کمدی تلویزیونی!
http://www.tabnak.ir/fa/news/488092/
اینا دیگه کین باو....!!!
ببین این اسکلت کردهنقل قول:
احتمالا یا خود بازی خرابه یا کرکش
من این بازیو تا حالا بازی نکردم و گرنه بهت میگفتم