(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)(sm2)
عاااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااا (sm77)
(sm2)(sm2)(sm2)
بخندیم یا گریه کنیم ، نمیدانم ...
(sm127)
خوب دارین سواری میگیرین از این مردم خرافاتی ...
عجب خر تو خریه نع ببخشید عجی کانگور تو کانگوروییه (sm2)
اون روز که خدا داشت عقل رو تقسیم میکرد ، ایشون توی صف حماقت زنبیل گذاشته بود ...
(sm30)دهنت سرویس (sm2)
بی ادب (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شعری که تو را جان می بخشد،
شاعرش را یکبار کشته است.
- سیدمحمد مرکبیان(sm50)
آرزو میکنـــــم :
توجیـــب لباســــت پـــول پیـــدا کنــــی،
آرزو میکنـــــم یـــه موزیکــــی کــه خیلــــی وقتـــه دنبالشـــی ُ هیـــچ اسمـــی ازش نمیـــدونی رو یهـــو یجــــا پیـــدا کنــــی،
آرزو میکنــــم وقتــــی دارن ازت تعــــریف میکنــــن تـــو اتفاقـــــی رد بشـــی ُ بشنــــوی،
آرزو میکنـــــم انقــــدر بخنـــــدی و بخنـــــدی کـــه از چشــــمات اشــــک بیــــاد،
آرزو میکنـــــم یـــه بویــــی کـــه باهــــاش خیلـــی خاطــــره خــــوب داری یجـــا به مشــــامت بخــــوره،
آرزو میکنــــم وقتـــــی حواســـت نیســـت ســــرتو بـــیاری بالا ببینــــی یکـــی کـــه دوســـش داری داره خیــــلی عمیــــق بــا یـــه حـــس مثبتـــــ و لبخــــند رضــــایت نگــــاهت میکنــــه،
آرزو میکنـــــم یــه چیــــزی کـــه کوچیکــــه ولــــی فکـــر نمیکـــردی حـــالا حــــالاها داشتــــه باشیـــش یـــا اتفـــاق بیوفتــــه رو بـــدست بیــــاری
ایــــن آرزوهـــا کوچیکــــن ولــــی خیلــــی لــــذت بخشــــن ...
خلاصه همـــــتون عشـــقین (sm127)
(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فیلمش عالیِ سعی کن در اولین فرصت ببینیش فوق العاده ـسنقل قول:
الان تو کافه با یه نفر آشنا شدم حدود 30 سالش بود از این سرد و گرم کشیده های روزگار از شکست عشقی بگیر تا مالی رو تجربه کرده بود وقتی حرفاشو شنیدم واقعا پی بردم بعضی ها الکی فاز غم برداشتن (sm25) (sm172)
اگه منظوز ترتیب نشستن لباس رنگیاس احتمالا طوزی نشستن که از دید تریبون سبز و سپید و قرمز به ترتیب باشهنقل قول:
اگرم منظورت گشادیشونِ که تکبیر نمیگن اینا کلا اینطوری ـن!
در غیر این 2صورت نکته ای نیافتم (sm70)
صابر جان عکسا خیلی خوب بودن مرسی
آهنگ جدید آتریسا به نام سعی کن بفهمی!
از کی تاحالا؟؟؟
- (sm70)
(sm81)
ﻳﻪ ﻧﻮﺷﺎﺑﻪ ﺍﻧﺮﮊﻱ ﺯﺍ ﺧﺮﻳﺪﻡ ١٢٠٠٠ ﻫﺰﺍﺭ ﺗﻮﻣﻦ ....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﺍﻻﻥ ﺳﻪ ﺭﻭﺯﻩ ﺗﻮﺍﻟﺖ ﻧﺮﻓﺘﻢ ﺗﺎ ﻛﺎﻣﻞ ﺟﺬﺏ ﺷﻪ
بچه همسایمون ۶ سالشه اومده بود خونمون اومدم واسش قصه بگم بخوابه گفتم :قصه شنگول منگول بگم؟ برگشته میگه :نه بیخیال برام از تجربیات عشقیت بگو دادا…
اینا چین ؟؟؟ یکی بگه اینا کین ؟؟؟؟؟
دوس دخترم بهم گفت:
ﻣﻨﻮ چه قدر ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﯼ؟
منم گفتم : ﻗﺪ دریا
اشک تو چشاش جمع شد و گفت: ﻣﺮﺳﯽ ﻋﺰﯾﺰﻡ!
از شما چه پنهون دریا ﺍﻭﻥ ﯾﮑﯽ دوس دخترمه من اصلا بین دوست دخترام فرق نمیزارم
امروز مامان بزرگ و بابابزرگم از مکه برگشتن. مادر غلام که همسایه باشه با یه جعبه شیرینی اومد دیدنشون. گودزیلای داییم برگشته میگه حاج خانم چرا زحمت کشیدین شما خودتون شیرینی هستید!!! یه لحظه چشممون افتاد به دسته مبل دیدیم تو دهن غلامه!
اصلا یه…
ﭘﯿﺞ ﻣﺸﮑﻼﺕ ﺟﻨﺴﯽ؛
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﺫﻭﻕ ﮐﺮﺩﯼ ﻧﻪ !!!
ﺍﻻﻥ ﻫﻤﻪ ﻣﺸﮑﻼﺗﺖ ﺣﻠﻪ ﮐﻪ ﺍﻓﺘﺎﺩﯼ ﺩﻧﺒﺎﻝ ﻣﺸﮑﻼﺕ ﺟﻨﺴﯽ؟ !!!
ﻣﺎ ﺷﻬﯿﺪ ﺩﺍﺩﯾﻢ ﮐﻪ ﺗﻮ ﺍﯾﻦ ﺑﺎﺷﯽ ؟!!!
ﺍﯾﻨﺠﻮﺭﯼ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﺍﺯ ﺁﺭﻣﺎﻧﻬﺎﯼ ﺍﻣﺎﻡ ﺩﻓﺎﻉ ﮐﻨﯽ؟ !!!
ﺑﺰﻧﻢ ﺑﺎ ﺍﯾﻦ ﺗﺴﺒﯿﺢ ﺗﻮ ﺻﻮﺭﺗﺖ؟؟؟
ﺑﺮﻭ ﺩﯾﮕﻪ ﻧﺒﯿﻨﻤﺖ ....ﻣﻨﺎﻓﻖ ﮐﻮﺭﺩﻝ!!! ﺩﺍﻋﺸﯽ ﺗﺮﻭﺭﯾﺴﺖ!
گوزو
من همیشه از اشتباهات کسانی درس میگیرم...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
که به توصیه های خودم عمل کردن
خوشبحال شوهر نيكي كريمي, جاش تو بهشته!!
هميشه درحال نيكي كردنه(sm2)
اهل کدوم قبیله ای معتقد چه قبله ای
حرف کدوم دفتر و شعر وصف کدوم ترانه ای
بگو بدونم عزیز جونم
شاپری شعر و غزل رنگ دل رنگین کمون
چه دینی رو قبول داری کدوم خدا رو بنده ای
بگو بدونم عزیز جونم
دل تو سینه ام آتیش گرفت شبم با تو ستاره شد
طفلکی دل از عاشقی سوختش و پاره پاره شد
اهل کدوم قبیله ای معتقد چه قبیله ای
بگو بدونم عزیز جونم
عاشق میشی تا پای جون نمیکشی خط و نشون
تو عالم دیوونگی عشق به من میدی نشون
عزیز جونم
وقتی میگی دوسم داری دلم بازم جوون میشه
خدای توی چشم تو با من چه مهربون میشه
عزیز جونم
اهل کدوم قبیله ای معتقد چه قبیله ای
بگو بدونم عزیز جونم (sm181)
میگن تو بهشت جوی های روان از عسل هست...
واسه اینکه عسل جاری بشه
یا باید شیب زمین ۷۸ درجه باشه
یا دمای هوا ۹۳ درجه باشه...
خلاصه بهشت ، جهنمیه واسه خودش
گناهتونو بکنید
مورد داشتیم دختره
به پسر گفته ؛
ﺗﻮ ﺧﺠﺎﻟﺖ ﻧﻤﯽﮐﺸﯽ
ﺍﻓﺘﺎﺩﯼ ﺩﻧﺒﺎﻝ ﻣﻦ ؟؟؟
ﭘﺴﺮه ؛ ﯾﻌﻨﯽ ﺑﺮﮔﺮﺩﻡ ؟!
ﺩﺧﺘﺮه؛ ﻧﻪ ، ﻓﻘﻂ ﭘﺮﺳﯿﺪﻡ !
بعد از انقلاب مردم به سه دسته تقسيم شدند:
1-اشكانيان:
كساني كه پاي منبر رفتند و اشك ريختند!
2_سامانيان:
كساني كه اختلاس كردند و سر و سامان گرفتند!
3_صفويان:
که ما هستيم و هميشه در صف نان و مرغ و برنج هستيم!
اتوبوس حامل زنان تصادف میکنه وتمام زنان کشته میشن
همه شوهران خوشحال بودن به جز یک نفر که همش خودشو به زمین میزد وگریه میکرد
بهش گفتن توحتما زنت روخیلی دوست میداشتی؟
طرف میگه نه ، آخه زن من از اتوبوس جا مونده بود
پیچ مشکلات چاقی
.
.
.
.
باسلام
من یه دختر۲۸ ساله هستم.قدم حدود۱۵۴ هست وزنم۱۱۶ کیلو.
میدونم خیلی چاقم. موقعیت اجتماعی خوبی دارم و رییس یک شرکتم وپدرم هم خیلی ساپورتم میکنه.ولی هیچ پسری نمیاد سمتم.
می خواهم بدونم ایا پسرا از دخترای چاق متنفرن؟
اینم کامنت پسرا:
۱-غلط کرده هرکی متنفره!غلط کرده کسی که نمیاد سراغت تو حسین رضا زاده منی.
۲-ناموسن تو پول داشته باش من نوکرتم ۱۱۶ که سهله ۶۱۱ کیلوباش اصن!!!
۳-سرندپیتی من کیه؟
۴-من الان فکر میکنم عاشقت شدم.
۵-ادرس بده الان میام!به همین سوی شب قسم!کی گفته تو چاقی،تو نیمه ی گمشده ی خودمی جوجوی بانمک من
بچه ها میخوام وین 10 نصب کنم کدوم نسخه اش رو پیشنهاد میکنید ?
Xp نصب کن اگه این هم نشد 98 نصب کن(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بمیرنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بین پرو و اینترپریز کدوم
پرو...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شرکتیش اومده فردا میخوام بگیرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به نظرت ویندوز خوبیه یا تخیلیه
به نظر من خوبه من باهاش مشکلی ندارم ولی خیلیا نتونستن باهاش کنار بیاننقل قول:
انتظاز اینو داشته باش که خوشت نیاد و برگردی 7