محسن اگه نشد لینک خود سایت رو بهم بدی هم ممنونت میشم(sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
محسن اگه نشد لینک خود سایت رو بهم بدی هم ممنونت میشم(sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74) اوسکولت کردننقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به اینا میگن رفیق؟ بیا یه رسوایی اخلاقی بزنیم براش
(sm2)
صادق یاران 7 تا لینک دست من داره بهش نمیدم (sm132)
(sm81)
(sm138)نقل قول:
معتاد گرتی سی دی فروش پفیوز برو سیگارتو بکش دیوث(sm2)
هر جور خودت صلاح میدونی(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط TO FAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محسن اگر لینکو بهش بدی این دفع از دیوار حیاطمون بالا بیایی با وینچستر آبکشت میکنم (sm59)
ناموسا این لینکا شخمی چیه دادی اخرش اینجوری زده
7z.001
گناه اصلی رو خواستم لینک بدم که میلاد فرستادنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درباره پرویز خان هم گیر نمیاد و منم ضبط کرده بودم و تو دی وی دی زدمو ب یکی از بچه ها دادم که دیوث کلا دی وی دی رو رو هوا زد!
بعید می دونم تو سایتا باشه
فیلم فرستاده هم نشون داده بود که اونو ضبط نکردم
skipنقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بزن(sm2)
تاحالاندیدیازاینا؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط TO FAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط ردیفش کن دانلود بشه
بقیش حله
صادق سر یه موزیکی که خودت هم نمیخوایی گوش فرا دهی ببین چه جوری سه مرد عاقل و بالغ و فهیم و اندیشمند را اسیر خود کردی(sm39)
7 زیپ دیدم خوب مشکل همینه تهش باید به پسوند زیپ ختم بشه نه عدد ک دارم کلک رشتی میزنم بهش ببینم چی میشه 7 گیگ یجا دانلود کنی(sm132)نقل قول:
یاران با دست راست تایپ کن (sm51)
به ک.یرم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای صادق بن کن بخندیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احمقورداشتهنقل قول:
فایلو تیکه تیکه کرده
با وینرر تیکش نکرده
طرف نادون بوده
چی زدی وجدانن اگه اسمت ثبت نباشه همون اولش میگه گمبرو بیرون(sm51)نقل قول:
اخرش نمیگه
صادق را خدا بن کرده (sm2)(sm2)
تک پارتش کردم 7 گیگ شد بشین دانلود کن(sm25)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همیشه تو خنده هام یادت غم هام میوفتم رفیق تو کجایی؟(sm74)
من یه بار به خاطر هادی بن شدم همون یه بار بسمه(sm2)نقل قول:
اون تیک 13 ساله ها رو چرا از انجمن برداشتی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من انقده بن شدم (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74) گل من دوستت میدارمنقل قول:
من تا به حال حتی یکبار حتی یک بار هم یاد ندارم یوزرم بن شده باشه (sm50)
یوزری که بن نشه یوزر نیس
امیر بیا بنش کن بخندیم(sm2)
@TO FAN
(sm93)
این چرا نمیشه (sm2)
یوزر من فرق داره(sm132)
این علی الفبا کسخلم هنوز میاد باران ک
میاد تبلیغ بیز میکنه(sm2)
میخوایی تگت کنم کفت ببره؟
سینجول با اون یوزر شخمیش تگ شد تو که عددی نیستی (sm2)
(sm120)
انگار میخواد اپولو هوا کنه میگه کفت ببره
برو بچه دم خونتون بازی کن(sm132)
وحید [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هعیییییییییی
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
میخوای بنت کنم کفت ببره (sm2)
با روح باران شوخی نکن (sm132)