به من چه دیوث(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مال ارومیه 17 مال شهرستانها 27
نمایش نسخه قابل چاپ
به من چه دیوث(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مال ارومیه 17 مال شهرستانها 27
خب دیگه مال همون شهرستانای ارومیه ست (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رسول قاطی کردم فک کردم میگی مال شهر شماست که گفتم اینجا 19 ست (sm2)(sm2)
رد داده مغزم این روزا (sm2)
(sm2)نقل قول:
مونالیزا - مورچه داره (sm120)
رضا يزدانى اولين گيتاريست ايرانى كه توسط شركت lbanez به عنوان آرتيست اين كمپانى معروف جهانى گيتار معرفى شد ... (sm19)
بالخره شاگرد فرشید اعرابی بودن این برنامه هارو هم واسه آدم پیش میاره (sm59)
(sm2)لینک از یوتیوب و ازین چیزا نفرست خوشم نمیاد (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
be chapesh (sm2)نقل قول:
نشنیدم اگه قشنگه بفرست برام (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث دارم میگم پلاکش مال شهر ماست(sm39)نقل قول:
تو دیگه چه دیونه ای هستی(sm2)