به خدا من بیشتر از آلبوم منتظر سـورپرایز های بعد آلبوم سینجولم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
به خدا من بیشتر از آلبوم منتظر سـورپرایز های بعد آلبوم سینجولم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دهن لق : اگه نفت مسجد سلیمان بزنه ، مربیشون تاجیکی باید اخراج بشه مربی تیم تشتک سازی قزوین بیاد ، راه آهن اردبیل ریده به گل گهر سیرجان (sm2)
هنوز تو کف حرکت میلادم(sm2)(sm2)(sm30)
حیف کاور (sm81)
این البوم معرکه ست (sm1)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
(sm2)موزیک ویدیو رو قبل اومدن اهنگ اماده کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از کجا میدونست چی میخواد بخونه
شاید بی کلا م میداد(sm2)(sm2)
ما هنوز همه قابلیت های این بشر رُ درک نکردیم (sm2)نقل قول:
(sm27)
سیتجول: سلام من الان تو خونه خدام کنار کعبه دارم البومو میشنوم عالیه اینم کیفیت 510 ستمگر