فقط ممر به خاطر تسلطش به خودش (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
فقط ممر به خاطر تسلطش به خودش (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احتمالا یکی دو روز قبل البوم این گوزوهایی که وصیت و تفنگ سرپر و ... دست به دست بهشون رسیده ، واسه اینکه گندگیشونو ثابت کنن ، پخششون میکنن
لعنت به من چه ساده دل سپردم ...(sm50)
کلا اگه کمد ، خانونه ی کوچک من ( به جای گلاب (sm3)) باشه تو البوم همه اسما خاصن خدایی
یه خونه ی کوچیک از اول همون بود اسمش
پس گلاب چیه این وسط ؟
(sm98)
کسی که لوش داد به این اسم پخشش کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه میگفتن طرف تو استودیو بوده ضبطش کرده ، هم اینو هم بقیه کارارو
اما من تو کتم نرفت (sm132) طرف یک آشناس که کل آلبوم رو داره ، در ازای اخذ باج توی یکی از اپلیکیشن ها تیکه تیکه های آهنگای آلبوم رو با گوشی ضبط میکنه و میفرسته برا کسای دیگه و اون افراد اون تیکه های ضبط شده رو پخش میکنن
به همین سادگی (sm98)
من دراوردی (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسم این طرفٍ تخم جن هم با کار هایی که پخش شد ، پخش شد ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]