من تونستم غم چشماتو ببینم
ولی رد شم
شاید اخر تو ببخشی خودمو خودم نبخشم
(sm81)
نمایش نسخه قابل چاپ
من تونستم غم چشماتو ببینم
ولی رد شم
شاید اخر تو ببخشی خودمو خودم نبخشم
(sm81)
سال ۹۴ و اولین کنسرت احتمالی محسن چاوشی
خبرگزاری تسنیم: این روزها اخباری به گوش میرسد که حکایت از جمعآوری گروه از سوی صفاریان برای چاووشی دارد. به نظر میرسد محسن چاوشی میخواهد نخستین کنسرت خود در دنیای موسیقی را با رهبری بهروز صفاریان بهروی صحنه ببرد.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کد قالب رو بریز و خلاص
پیوستن [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] عزیز را به دیگر کاربران تبریک میگوئیم (sm120)یاد برزو ارجمند افتادم چجور میگفت مونا (sm2)
الا خوبه نسبت به قبل اما مثل قبلا کاملا ست نیست
اگه راهی نداره ولش کن فقط بدتر ازین نشه (sm120)
خوبه الاننقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون گوشه هم بده چمن و گل و گیاه بکارن عالی میشه
قابل توجه کاربری که دنبال کنسرت بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)شب کنسرت ممرو مستش میکنیم دیدن داره
(sm70)هر سال که شروع میشه همین چیزارو میبافن.. آخرشم میگن محسن بدقولی کرده
شونصدبار گفته کنسرتی باشه اول خودم اعلام می کنم
یه بارشم که خودمون خبرشو زده بودیم به رهبری علی ثابت (sm2)