عزیزم نمیدونی عشقت چقدر سینه سوزه... (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
عزیزم نمیدونی عشقت چقدر سینه سوزه... (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm37)
جواب پِخت فرستاده شد
به جایی رسیدم که با هیشکی حرفی ندارم... (sm172)
مگه عیبی داره از تو حرف زدن با گل و گلدوننقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بگو کی میخواد بخنده به یه شبگرد غزل خون ...
(sm59)آچار فرانسه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74) عزیزم چرا سکوت کردی .. (sm67)(sm23)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو و خاک گلدون با هم قوم و خویشیننقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من و باد و بارون رفیق صمیمی... (sm50)
انگار بی دلیل، انگار خود به خود
تا عاشقت شدم، لحنت غریبه شد... (sm50)
می آمد از برج ویران مردی که خاکستری بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خورد و خراب و خمیده تصویر ویرانتری بود ... (sm50)
وقتی که میرم تو خودم شاید پاییز سال بعد برگردم... (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]