سلام مرسی... تو چطوری؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام مرسی... تو چطوری؟
همه چی آرومه؟ --- (sm111) ---
ممنون شما خوبید ؟ حسابی کم پیدایید ...(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه کار و زندگی وقت اضافه ای نمی گذاره ---نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
می یام بعضی وقتا ولی زمان محدود فقط برای مرور پستها و بعضا دانلود بعضی آهنگها که بچه ها می گذارن ---
همه بچه ها گذاشتن رفتن فقط فربد موندهنقل قول:
نوشته اصلی توسط azamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از آروم هم آرومتره !
آره --- خلوته کلا --- شبکه های اجتماعی دیگه جائی واسه فروم و تالار نگذاشته ---نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای بابا ...(sm172)نقل قول:
البته خب شما حق دارید چون ازدواج هم کردید دیگه طبیعتا گرفتاری و مشغله زندگی براتون بیشتره
ای کاش بیشتر میومدین مثل دوران قبل آلبوم طرفدار تو بحثا شرکت میکردین (sm50)
اکثرا تو وایبر و تلگرام و واتس آپ و امثال اینها میچرخند (sm169)نقل قول:
وحید گرفتاره فواد کجا رفته(sm120)
نمیدونم خدمت رفته بود(sm59)
آره دیگه ---نقل قول:
واقعا نمیشه برای خیلی از کارهای دوران مجردی بعد از ازدواج وقت اختصاص داد --- (sm179)
همین که وقت کنم بشینم آهنگ های روز را دانلود کنم هنر کردم! ---