از مرکز پخش محلتون دیوثنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
از مرکز پخش محلتون دیوثنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث من شهرستانم فردا میرسه ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خو چیکا کنم ..
کس خل شهرستانا پخش شده (sm2)نقل قول:
عینهو بچه هانقل قول:
البته تو هر آلبوم محسن میاد میگه جواب خیلی هارو دادم آخرشم هم نفهمیدیم جوابش چی بود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابازاده شیر کرد .. (sm30)
میلاد این یارو جدی داشت البومو ؟
گفت تا شب میارن برام
(sm2) ماشالله بهمن ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ک..یری که من سر آلبوم یزدانی خوردم رو باید تو تاریخ موسیقی این مملکت بنویسن
(sm209)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوس یزدانی من زدم دیگه چته توره ..
الی سیخ کرده رو فیلم سریال اینشکلی جدیدا ..
از ساعت 9 صبح تو خیابون ویلون بودم تا آلبوم بیاد بعد ماشین پخش تو راه خراب شده بود (sm2)نقل قول:
Raven Touch (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهمن جون ریدی عزیزم ریدیییییی (sm2)
(sm10)
روز خاکستری و شب بی ستارگی
اینجوری خیلی بد غصه داره زندگی ... (sm50)
با این کاور امیر پر گزند بیشتر میومد بهش
اشترم فکری به حال بنر سایت کردی اماده داشته باشی
آرمین اگه هستی فرار کن (sm2)
الی یه زنه از شاتل زنگ زد الان ازم پرسید چطوری با شاتل آشنا شدی و یه سری سوال دیگه خیلی خوشم اومد .. :l
(sm2)
هر سال تولدت 3 گیگ میدن هر سالم زنگ میزنن نمره بدی (sm2)نقل قول:
صفاریان پست داد تا ساعاتی دیگر !
بهروز هم پست گذاشت (sm120)
(sm50)
(sm2)بجان خودم امشب البوم میاد
رشتیا اصفهان اراک به گوش باشین
بچه ها پخش بشین تو شهر
سینجول چنبره بزن به کل استان ، مازندران زودتر میاد (sm155)
باووو یکی یه ترکی چیزی بذار باوووو اگه البوم رو پیدا کرد(sm81)
مردم از انتظار(sm178)
این شاتل لند هم اینجا نداره اطلاع دادم بهش گف اطلاع میدم .. :l
(sm2) این زنه امرو صب زنگ زده بود دنیای هنر میگم سلام میگه سلام خوبی چطوری ..
(sm120)مودم 4gرو یک عدد لپ تاپ بزنین بقل برین تو شهر
(sm2)خب عزیزم من دوست دخترم هم باشه اینجوری باهاش سلام علیک نمیکنم تو چی میگی آخه ..
مگه چی گفته صفاریاننقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشترم بنال هستی
صداشم موجوده حالا ولش .. :l
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی دیوس تا ساعاتی دیگر ینی چی به نظرت ..