نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دو سال با 8 کار کردم خیلی هم خوب بود
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دو سال با 8 کار کردم خیلی هم خوب بود
پس بزن برو موفق باشینقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط ساعت رایگان نصب کن که بزنی اپدیت شه خودش تمام درایورا رو نصب میکنه حتی گرافیک
فدای محبتت ، میدونم چه مدلی میگی ... ولی من خیلی بد پسندم ... امروز رفتم دریاکنار ، کل مغازه های اونجا رو زیر و رو کردم چیزی نظرمو نگرفت ... کلا توی شلوغی که میرم گم میشم ، خیلی هم بدپسندم ... تو بگو 60 تا تی شرت بپوش میپوشم ولی باید بهم بگن این خوبه همینو بگیرنقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کافیه یه ذره بخندی و بهت خوش بگذره اونموقع است که بدبختی و مصیبت از در و دیوار میریزه رو سرت پس نیشت رو ببند
پس درست مثل منی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کامران من 1 به بعد سرعت ندارم که ج بدم صفحه دیر لود میشه اعصاب ندارم (sm3)
فعلا شب بخیر (sm127)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)
باب: پاتریک چرا انقدر ناراحتی؟
پاتریک: امروز یه بچه رو دیدم داشت سر چهارراه گل میفروخت
باب: از دیدن اون بچه ناراحت شدی؟
پاتریک: نه
باب: پس چی ناراحتت کرده؟
پاتریک: همین دیگه،از این ناراحتم که فهمیدم دیدن اینجور بچه ها انقدر واسم عادی شده که دیگه ناراحتم نمیکنه
هاوس: کسی که ادعا میکنه با خدا حرف میزنه ادم مذهبیه. ولی کسی که ادعا میکنه خدا باهاش حرف میزنه،روانیه...!!!
دکتر هاوس :
می تونی هر چقدر که دوست داری به روح و قیامت، بهشت و جهنم اعتقاد داشته باشی، اما وقتی پای این یکی دنیا در میونه، احمق نباش، چون می تونی بهم بگی که با ایمان به خدا همه ی روز رو سپری می کنی، اما بازم وقتی می خوای از یه جاده رد بشی، می دونم که به هر دو طرف نگاه می کنی.
چرا یه شبم که ساعت 1:30 خوابم میبره 4 باید بیدار شم اخه (sm178)
(sm74)نقل قول:
یه شب کل خونواده دور هم جمع شده بودیم، داشتیم تلویزیون میدیدیم که یه دفه تلویزیون یه بچه رو نشون داد که پستونک دهنش بود.
بابای بنده هم زد زیر خنده!!!
گفتیم چی شده؟!!
گفت یاد بچگی هات افتادم وقتی گریه میکردی انگشت بزرگ پامو میکردم تو حلقت چون شور بود خوشت میومد ساکت میشدی!!!!
بابا نیست که چنگیزخان مغوله بی رحم...
(sm30)(sm3)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پشت یه کامیون نوشته شده بود؛
” تا امید هست آرزو چرا..؟ ”
خوشم اومد٬ جالب بود.
بعد چشمم خورد به پلاکش دیدم برای قزوینه!!!!
یه شوهر خوب اونکه؛خودش تو خونه باشه گوشیش رو منشی..
نه اینکه گوشیش تو خونه باشه خودش رو منشی!!!
جمله بسیار سنگین وکمر شکنی بود صلوات عنایت فرمایید!!!!!
اصلا من تو تركيبات اين ممه موندم .....
تنها گوشتييه كه خام اينقدر خوشمزست
وســیله جمع کردن دختـــرا واسه سفر :
عزیزم لاک به من میدی دیگه نیارم؟
نه گلم لاک یه وسیله شخصیه!!! :|
.
.
.
.
.
.
.
حالا پســــــــرا :
ممـــد شورت برندار من میارم!!!
باشه پس منم مسواک میارم!!!(sm2)
برا بابام لاین ریختم،سرش گرم شه کمتر به کولر و لامپها گیربده
.
.
.
.
.
.
نصفه شبی منو با لگد بیدار کرده
میگه: اصلا لایک نمیکنییا هویج !!!!!
من اون فرندات نیستم بلاکت کنما، از ارث محرومت میکنم
دیشب یه پشه نیشم زد...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
. افتادم دنبالش گوشه اتاق خفتش کردم تا اومدم بکشمش بهم گفت: بابايي!!!
دیدم راست میگه؛خون من تورگهاش بود. بغلش کردم تاصبح دونفری گریه کردیم
باوشه دان میکنم (sm19)نقل قول:
نسل انقلاب کرده با تمام وجور از کار خودش داره دفاع میکنه و نسل بعد از انقلاب که زوری آوردنشون با تعجب داره نگاشون میکنه (sm50)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با این جمله هم خوشحالم کردی هم ناراحت ، فدای تو ما مخلصیم ، با این جمله به فکر فرو رفتم که ینی جوکام چیز شعر بود دیگه (sm70)
پریروز رفیقم اومده بود ده تا تی شرت دادم پوشید همشو گفتم عالیه چقدر بهت میاد ، آخر سر بهم میگه تو که هر چی بپوشم میگی خوبه ؛ اصن متوجه نیست من کار بد تو مخازه نرم ، شومام اگه باور نرین از نامرد @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] بپرسین (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا بیا یه نگاهم اینجا بنداز بالاخره راضیت میکنیم یه چی انتخاب کنی (sm10)
چقدر من این شعرو دوس دارم (sm50)
1
پدرم رفت داخل خانه
پدرم دید مادرم را با...
بعد، شب بود و حرکت چاقو
خون مامان و گریه ی بابا
مادرم سنگ قبر گمنامی ست
مادرم هرزه بود، یک زن بد!
پدرم سمبل شرافت بود!
پدرم ماند توی حبس ابد
2
داخل خانه رفتم و دیدم
زن خود را کنار مرد جوان
بعد، دعوا و فحش بود و کتک
زنم و گریه پیش یک چمدان
از تمامی خاطرات بدم
مانده یک عکس روی میز اتاق
بچّه ای با لباس های کثیف
جای امضای برگه های طلاق
3
پسرم رفت داخل خانه
دید مردی نشسته پیش زنش
دید لبخند می زنند به هم
دید که دست می کشد به تنش
پسرم با زنش معاشقه کرد
جلوی چشم های عاشق مرد
بعد هم از حضور سرزده اش ↓
داخل خانه، عذرخواهی کرد!
سید مهدی موسوی
یکی از قشنگترین خاطره های کودکی وقتیه که وسط کلاس درس ناظم میومد میگفت: فلانی بابات اومده دنبالت کتاباتو جمع کن و برو، انگار تو حبس ابد، عفو بهت خورده...!!
ﺩﺧﺘﺮﻩ ﺍﺯ ﺩﻣﺎﻏﺶ ﻓﻘﻂ 2 ﺗﺎ ﺳﻮﺭﺍﺥ ﻣﻮﻧﺪﻩ،
ﻟﺒﺎﺷﻮ ﺍﻧﺪﺍﺯﻩ ﭘﺸﺘﯽ ﻣﺒﻞ ﮐﺮﺩﻩ،
ﻫﻤﻪﺀ ﻋﮑﺴﺎﯼ ﻓﯿﺴﺒﻮﮎ ﻭلاینش ﭘﺮﻭﻓﺎﯾﻼﺵ ﻟﺐ ﺍﺳﺘﺨﺮﻩ ﺑﺎ ﻣﺎﯾﻮ !
ﺍﻭﻧﻮﻗﺖ ﺧﻌﻌﻌﻌﻠﯽ ﺟﺪﯼ ﺍﺳﺘﺎﺗوس زده:
خسته ام از پسراي شهوت پرست!!!
.
.
.
.
.
.
آخه حلواشكري!
انتظار داري تورو ببينن ياد برنامه زلال احكام بيفتن!!؟؟
داشتم پروژه دانشگاه رو درست میکردم بابام اومد تو اتاقم میگه :این چیه؟ میگم :یه قطعه الکتریکی. میگه :کارش چیه؟ میگم :توضیحش سخته. زارت گذاشت زیر گوشم و گفت :فکر کردی اون موقع که ۳ سالت بود و میپرسیدی بابا من چطور درست شدم توضیحش آسون بود؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه اور کراسی می زنه عقاب / هیکلووووووووووووووووو (sm127)
بابام بهم میگه زمان ما بچه حق نداشت دست به
کنترل تلویزیون بزنه..
الان سه روزه دارم قانعش میکنم که زمان شما کنترل نبوده..
میگه زر نزن احترام که بوده :|
فروغ فرخزاد;
چه كسي ﮔﻔﺘﻪ ﺯﻣﺎﻥ ﻃﻼﺳﺖ؟
ﻣﻦ ﻣﺰﻩ ﻣﺰﻩ ﺍﺵ ﮐﺮﺩﻡ.ﺯﻣﺎﻥ ﻋﯿﻦ ﺍﻟﮑل است...
ﺛﺎﻧﯿه ﺛﺎﻧﯿﻪ ﻣﯿﺴﻮﺯاند و ﻣﯿﺮود در ﻋﻤﻖ
ﻭﺟﻮﺩﺕ.....,,,
.ﻣﺴﺖ ﻣﺴﺖ ﮐﻪ ﺷﺪﯼ , ﭼﺸمهايت را ﺑﺎﺯ ﻣﯿﮑﻨﯽ
ﻣﯿﺒﯿﻨﯽ
ﻋﻤﺮﺕ ﮔﺬﺷﺘﻪ ﻭ ﺗﻮ ﻣاندي و ﺧﻤﺎﺭﯼ ﺍﺯ ﺩﺳﺖ ﺭﻓﺘﻦ ﯾﮏﻋﻤﺮ!
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم هنوز زنده ـم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط DCR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگر خانمی از منزل خارج شود در حالی که از بوی عطر
استفاده کرده باشد.
.
.
.
.
جوانان ما باید بدانند هر وقت دشمن...
.
.
حالات شما نشون میده که دچار بیماری کم کاری تیرویید شدید
.
.
.
در این اقیانوس ابی مرجانهایی زندگی میکنند که عمر ....
.
.
.
لیلا درو واکن
.
.
.پری پریا گل پریا
.
.
.
قسمت 243798546210 سریال کارادایی امشب ساعت 8 و تکرار ان ساعت 2شب 4شب 6 صبح 8 صبح 11 ظهر و..
.
.
.
.رامین از کانادا با اسکایپ روی خط هستن
.
.
.
سری جدید بفرمایید شام رو از انگلیس ....
.
.
.
.
.
.
.
دارم کانال عوض میکنم !
دو تا از این احمقا پریوز به پست من خوردن (sm2)گفت چقدر خری شادمهر گوش یدی منم گفتم مامانت خره (sm2) بعد از این جمله قلاده رو پاره کرد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)(sm2)
من با چمدونم آخر این جاده منتظرت میشم ... (sm85)
کلا با آپدیت مخالفم (sm2)نقل قول:
خوب شد با این سن و سال معنی جنابت رو هم از کودکان آموختیم (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب اپدیت نکننقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلااااااااااااااااااام دوستاي گلم (sm19)
نقل قول:
من كه خيلي حالم بد شد (sm74)(sm81)
(sm127)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]