(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همینقدرشم خدا رو شکر کن ... چهار روز دیگه وضعیت از این هم بدتر میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
يارو ﺑﺮﺍﻯ ﺩﺭﺩﺑﻴﻀﻪ ﺍﺵ ﻣﻴﺮﻩ ﺩﮐﺘﺮ،ﺩﮐﺘﺮﺑﺮﺍﻱ ﻣﻌﺎﻳﻨﻪ ﺑﻴﻀﻪ ﺍﺵ ﺭﻭ ﻟﻤﺲ ﻣﻴﮑﻨﻪ،ﺑﻌﺪ ﻣﻴﮕﻪ ﺍﻻﻥ ﭼﻪ ﺣﺎﻟﻲ ﺩﺍﺭﯼ؟
.
.
.
.
.
.
.
.
يارو ﻣﻴﮕﻪ : ﺩﮐﺘﺮ ﻟﺐ ﺑﺪﻩ،ﻟﺐ !!
ﺻُﺒﺤﯽ ﺗﻮ ﻣﺤﻠﻤﻮﻥ ﯾﻪ ﺩﺧﺘﺮﻩ ﻣُﺮﺩﻩ ﺑﻮﺩ ﺍﺳﻤﺶ ﭘﺎﺭﻣﯿﺪﺍﺑﻮﺩ ﻣﺪﺍﺣﻪ ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﺷﻌﺮﺍﯼ ﺳﺎﺳﯽ ﻣﺎﻧﮑﻦ ﺭﻭ ﺑﺎ ﮔﺮﯾﻪﻣﯿﺨﻮﻧﺪ . ﻭﺍﯼ ﻭﺍﯼ ﭘﺎﺭﻣﯿﺪﺍﯼ ﻣﻦ ﮐﻮﺵ؟ ﺯﻧﻬﺎ ﻫﻢ ﺟﯿﻎ
مورد داشتیم
دختره با مامانش از جلوی مغازه ایزوگامی رد میشن، دختره میگه مامان من ازین لواشک متری ها میخوام.
امروز مصادف با سالگرد واقعه هولوکاست بود، سخنگوی کنگره یهودیان جهان فقط داشت یک ریز علیه ایران سخنرانی و سمپاشی می کرد!
ﺭﻭﺯﻱ ﺟﻮاﻧﻲ اﺯ شیخی ﭘﺮﺳﻴﺪ دو نفر عاشق یکدیگرند ولي علاقه شان را ابراز نمیکنند!؟..
شیخﻗﻮﻃﻲ ﻛﺒﺮﻳﺘﻲ اﺯ ﺟﻴﺐ ﺩﺭاﻭﺭﺩ ﺳﻪ ﻧﺦ ﻛﺒﺮﻳﺖ برداشت و ﺩﻭ ﻧﺦ ﺁﻥ ﺭا ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ ﺩﺭ ﻗﻮﻃﻲ ﻧﻬﺎﺩ ﺁﻥ ﻳﻚ ﻧﺦ ﺭا ﻧﺼﻒ ﻛﺮﺩ وبا آن ﻧﺼﻔﻪ ﻛﻪ ﻧﻮﻙ ﺗﻴﺰﻱ ﺩاﺷﺖ
ﻻﻱ ﺩﻧﺪاﻥ ﺧﻮﺩ ﺭا ﺗﻤﻴﺰ ﻛﺮﺩ و ﮔﻔﺖ: میگی چکار کنم!!!!
دختره نوشته بود من از اونایی هستم که سعی میکنم همه رو راضی نگه دارم,یهش گفتم ممه هات رو نشونم بده زد بلاکمون کرد
قبلاً خانمها می گفتند دکتر محرم آدمه.
بعد گفتن روحانی مسجد محرمه.
بعدش کم کم عکاس و فیلمبردار و عاقد و پسرخاله و برادر شوهر و شوهر خواهر و همکار و رئیس هم محرم شدن....
الان که فقط موقع نماز چادر می پوشند ظاهراً فقط خدا نامحرمه!
ﯾﻪ ﭘﻮﺷﻪ ﺧﺎﮎ ﺑﺮﺳﺮﯼ ﺗﻮ ﮐﺎﻣﭙﯿﻮﺗﺮﻡ ﺩﺍﺭﻡ
ﺍﺳﻤﺸﻮ ﮔﺬﺍﺷﺘﻢ :
اسلام از دید شهید مطهری
.
ﻻﻣﺼﺐ ﻫﯿﺸﮑﯽ ﺑﺎﺯﺵ ﻧﻤﯿﮑﻨه که هیچ،
رو سرمم قسم میخورن ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
يه بارم عاغا ما عاشق شديم ، از اين عاشق حال بهم زنا
بعد به دخدره گفتم : بيا بريم يه جايي كه برف باشه،
تو برفا راه بريم، جاي پامون بمونه رو برف
كه اين تصوير هميشه يادمون باشه ،عاغا رفتيم ديزين
وسط قدم زدن تو برفا يه دفه دخدره افتاد تو سرازيري عن شد
تا پايينه كوه ليز خورد ،وسط راه هم همش مي خورد به درختاي سره راه ، بعدشم كه من ديگه نديدمش ، ولي جاي ليز خوردنش تو برفا هنوز يادمه
اگه دیشب همسایهمون گرسنه خوابیده باشه گناهش گردن اون یکی همسایهس, شب قبلش گناهش گردن ما بود
یکی از فانتزیام این بود زن بگیرم شبا بشینه کنارم واسم تخمه بشکونه بخورم،تا اینکه مزمز با هزار تومن اومد رید تو کل فانتزیای زندگیم
87%نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میشه صبر کنی 2درصد دیگه کم شه؟ (sm70)
آيا از چربیهای اضافه خود خسته شده ايد.؟!
آیا از کوتاهی قد خود خسته شده اید.؟!
آیا از ریزش موهایتان خسته شده اید.؟! ⊙_๏
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
خسته نباشي کوتوله ی کچل چاق خدا قوت....✋
(ツ)/
باز تو......نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که گوشیم خاموش شده(sm30)
نه خودتو دست کم نگیر سایز 87 به بالا رو اصن 90 حساب میکنن سایز نود میبندن (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به همون برکت قسم
از اونجایی که عمه نوید کلا دلتو برده ، هیچ علاقه دیگری نسبت به بقیه نری همین (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127) مرسی از دوستاننقل قول:
18 کاربر مقابل از rebasss عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...],[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...],[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...],[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...],[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...],[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...],[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...],[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...],[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...],[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...],[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...],[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...],[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...],[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...],[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...],[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...],[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...],[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سایه ـت بالاسر تاپیک (sm10)نقل قول:
صابر؟! (sm19)نقل قول:
بیا من نصف ـشو بدم به تو (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگم این سایزاش بر چه پایه ایِ؟ متر مکعب؟ فوت مکعب؟ اینچ مکعب؟ scf؟ STB؟ (sm192)نقل قول:
حالا دو زاریم افتاد... شیــــــــــــخ؟ (sm142) گوشی ـتو روی عمه من خاموش میکنی؟ (sm142)نقل قول:
صابر خان همه رو بیلاخ زدم واست (sm6) حالا رخصت بریم بخسبیم؟ (sm27)
فک کنم رکورد زدیم ؛ با تشکر از دوستان تشکر کننده (sm127)نقل قول:
فدا بشم (sm127)نقل قول:
بلی (sm50)نقل قول:
لابد متر میکنن دور سینه رو تا پشت ، راه حل دیگه ای به ذهنم نمیرسه که با اعدادش جور در بیار (sm70)نقل قول:
دَش شما درد نکنه ، خوش بخسبی ، ما هم بریم فیلم ببینیمنقل قول:
تو جام جهانی آرژانتین فکر کنم فقط ایران بود از آسیانقل قول:
اما خب کلیت داستان که کاملا درسته متاسفانه
بقیه که باید داشته باشن(sm70)نقل قول:
حیفِس(sm59)نقل قول:
بله کاملا حق با شماست ، مثال زده شده اشتباه هستش اما به واقع واقعیت همینطور بوده و هست ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط AL222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]