شهرزاد
هنوزم چشمای تو
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
شهرزاد
هنوزم چشمای تو
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم اونیکی خواهرمه با شوهرش شهريار و پسرش پارسا 🙏❤گذاشتم كه يه وقت حسوديشون نشه 😁 ديدين دخترا چه حسودن 😂😂😂️ والا به قرآن نه اينكه خواهرام باشن واقعا فرشته ان جفتشون و واقعا به پاكيشون ايمان دارم 🙏❤️ آقا شهريار دامادمونم واقعا مَرده و پرچمش بالاست !! اون وروجكم تا چند سال پيش نيم وجب بود نميدونم چطور يهو انقدى شد 😂😂 پارسا مقام المپياد كشورى هم داره و ما بهش ميگيم پروفسور والا بچه خواهر ماس ديگه خودتون بدونيد چه ووروجكيه 😂😂😂 خلاصه كه عشقن ديگه 🙏 خودتون خوبين ؟! چه خبر؟!❤️ @nasim_maghsudloo
png نذاااااااااااااار
بذار بابا
png بذار
حالا كه با خوانوادم آشنا شدين جا داره با مادر عزيزم هم آشنا بشين 🙏❤️ يعنى باز گفتم خوب نكنه حسوديش شه كه خواهرامو گفتم و مامانمو نگفتم 😂😂 اسم اين فرشته، كه البته عكسش رو دستم هم تتو هست "فريده" هست اما بابام سر عقد اسمش رو گذاشت "مريم" و "مريم" صداش ميكرد !! همه فاميلاى بابامم "مريم"صداش ميكردن !! منم دوست دارم "مريم" صداش كنم چون فريده كه بچه بود و يه دختر كوچيك و رويايى تو خونه ى باباش !!! اين مريم بود كه منو به دنيا آورد و اين همه سختيو مثل يه مَرد تحمل كرد و الان من در خدمت شمام 🙏❤️ يادمه انقده بَد بودش همه چى مادرم همش عين يه مَرد كار ميكرد😔 🙏❤️👑
(sm2)(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm2)
خو با گوشی که اسکرین شات میگیرم فرمتش اینه
(sm30)وای خدانقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)اخر صحنه داشت کیونشو مالش میداد(sm2)