ولتون کنن با شورت می خواین تو خیابون باشین (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ولتون کنن با شورت می خواین تو خیابون باشین (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه لازم نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شماره رسید تو سایت برا طرف می زنی
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو با پست قرارداد نداری فکر کنم اره ؟
چرا دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گوسفندو ول ميكنن نه آدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط هم تو ممالك عسلامي شاهد همچين نظرات بدوي هستيم هميشه
معني بدوي رو كه ميدوني ؟(sm10)
جنبه ندارید (sm10)ختم کلامنقل قول:
خب پس وقتی بسته رو میدی تحویل پست روش برچسب نمیزنی اصلا ؟! خودشون میزنن !؟نقل قول:
یعضی رو کاغذ می نویسم می چسبونم روشنقل قول:
خودشون برچسب می زنن
من خودم با خودکار مینویسم بهتر در میاد
هزینه کاغذم نمی دم
400 تومن بده برات فروشگاه راه بندازم (sm174)
يه دونه از اين لباس گشادا كه عربا ميپوشن تنت كن به افكارت ميادنقل قول:
ختم كلام(sm10)