کجا میری بدون من برای هر دومون زوده
یه وقتایی نتونستن برای هر دومون خوبه
نمایش نسخه قابل چاپ
کجا میری بدون من برای هر دومون زوده
عاشقم بمون همیشه باورم همیشگی شه (sm127)(sm50)
در مجموع موسیقی اول سلیقه ست ، دوم سلیقه ست ، سوم سلیقه ست ! شاید ضعیف ترین کاره البوم از دیده من برای یکی دیگه شاهکار باشه..
از اینا بگذریم شادمهر واقعا موقعیتی استثنایی در موسیقی ایران داره که هنوز بعد از بیست سال ، این قدر مورد توجه و تاثیر گذاره ، به جز امار دانلود کم نظیر آلبومش ، اگر اون چند روز هشتگ شادمهر رو توی اینستاگرام و توئیتر سرچ میکردین ، میدید چه غوغایی شده و چقدر مردم واکنش نشون دادن..
-
خبر همکاری شادمهر با یک ستاره ی خارجی هم اگر صحت داشته باشه ، میتونه اتفاق بزرگی باشه
(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط fdd [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اما اون وقتی رسید که قلب من همه آرزوهاشو باخته بود(sm74)
(sm50) شعله نکش سوسو نزن (sm50)
قفل رو البوم (sm50)
این چیه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از ساخته های شادمهرنقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باورم همیشگی شه
بچه ها ب نظرتون اون خواننده زن خارجی کی میتونه باشه؟؟
کتی پرینقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جینفر لوپز یا شکیرا یا ادله
سلنا گومز
من دوست دارم شکیرا باشه
هیچ کدوم نیست به نظرم، کاملا مشکوکم، یعنی حتی 1% هم امید ندارم این خبر راست باشه
با جنیفر ویدیوش خوب درمیاد (sm173)
عقل و عشق(sm127)
(sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا این خبر شایعست. . شادمهر دیگه تا قبل سال جدید هیچ کار جدیدی بیرون نمیده فقط همون دوتا ویدئو
از این جاده برات هر شب یه بن بست آرزو کردم
چشامو بستم و از تو دو تا دست آرزو کردم
وقتی دستاشو گرفتم خودشو دید تو نگاهم
اولش باور نمیکرد من تو عشق زیادی خواهم
شاید یه روز سرد شاید یه نیمه شب
بشه دلت بخواد برگردی به عقب
برگردی به عقب برگردی به عقب
عاقا شما این خبرا رو از کجا میارین..؟؟
خب اگه قرار بود شادمهر آهنگ بده
تو اینستاگرامش میگفت..
تو این تاپیک خبرا زود تر از اینستا میادنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoul7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پای حرف تو میمونم که امید رو به من دادی ...
تا گرم آغوشت شدم
چه زود فراموشت شدم!!! (sm50)
کاور البوم شادمهر تک چشمه
نماد شیطان پرستی (sm2)
کجاش تک چشمه(sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من ادامه میدمت (sm127)
بعد از حدود یک ماه از البوم تنها مشکلی که با البوم دارم تنظیم هاشه سه تا اهنگ تجربه کن عقل و عشق روز سرد زیر بنای تنظیم هاش عین همه و دل منو میزنه و در مقابل ملودی و وکال عقل و عشق روزبه روز واسم جذابتر میشه
عــــــــــالـــــی بــــــــــود....
عقل و عشق شاهکاره ببین کی بهت گفتم بزار چند سال بگذره مشخص میکنه خودشونقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهترین ترک عقل و عشق میشه(sm127)
عقل و عشق واسه زمان ما نیست واسه ایندست تو اینده بیشتر باهاش ارتباط برقرار میکنن
عقل و عشق واقعا خوبه ولی دو چیزش خیلی رو مخمه، یکی اون داد زدنای بیخود و بی جهت یکی هم این شادمهر "فکر " رو میگه "فگ" یا شاید من اینجوری میشنومنقل قول:
شادمهر تو اکثر اهنگ هاش اینجور تلفظ میکنه که همین کار زیباترش میکنه ترانه رو مخاطب دقیقا نمیدونه چی میگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه حرفی تو نگاهت هست که چشمات زندگی داره
که این دنیای تکراری کنارت تازگی داره
این رو میدونم، همیشه حداقل یه مورد اینجوری داره، ولی نمیدونم چرا واسه این آهنگ رو مخمهنقل قول:
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط bijanariya [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]