(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دمو مزه البومو به فاک میدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تحمل نشیدن دمو هم کار سختیه (sm50)
ایشالا الله مهربان به قلبش الهام میکنه که بگه با دمو نزارن (sm2)
اوکی شد (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من بی اطلاع بودم والا نمیدونم چرا یا چطور تغییر کرده بود؟؟!!
9 تا زدیم (sm2)
نمیدونم کدوم عکسو میگی ولی میتونم حدس بزنم که کدومو میگی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون عکس رو اگه تو الان دیدی من 2سال پیش دیدم (sm120)تازه یه عکس از نیمار دارم با لباس رئال الان چه ربطی داره ؟(sm120)
- (sm50)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا جدای عکس ادگار و ایسکو همیشه گفته بودن بارسایین ... (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اما جدای شوخی اواتارت قشنگه (sm120)
امین هستی ؟ (sm120) بریم تو کارش ؟ (sm120)
از رضا پرسیدم میگه پرینترم نمیخواد با دست میشه نوشت گویا(sm120)