برو دور دور بزننقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
برو دور دور بزننقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm29)
چه ربطی داشت (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکم فکر کنی میفهمی ...(sm2)نقل قول:
موزیلا اوسگول کرده(sm59) چروم ادیتور دارم موزیلا نه (sm59)امیر از چیه؟(sm120)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
علت اختلاف منصور و آونگ مشخص شد
منصور سر آلبوم قبلی با آرمین مشکل پیدا کرده بوده
آرمین اول قرارداد پخش چند تا موزیک ویدئو با منصور میبنده ، بعد از پخش منصور به آرمین پیشنهاد قرارداد پخش آلبومش رو میکنه ، آرمین قبول نمیکنه و میگه نمیتونیم . خلاصه قرارداد بسته میشه ولی بند قرارداد این بوده که دیگه موزیک ویدئو از اون آلبوم پخش نشه و منصور قبول میکنه
داستانی شده ها (sm120)
اون از قبل بود که ادیتش طولانی شده بود و قرارداشو از قبل بسته بودننقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خو اگه منم بودم ، سه برابر پول میدادن قبول میکردم
خلاصه که من به گوسفند کاری ندارم و حتى واسه حشراتِ موذی فرصتِ زندگی هست(sm2)(sm2)
(sm135)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]