نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)زر نزن امارتو دارم تو خونه تو اصن حق نداری دس به این بزنی
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)زر نزن امارتو دارم تو خونه تو اصن حق نداری دس به این بزنی
(sm2)گیم بازی کردن واس شما چس مغزای دهه هفتادی که پشت دسته میشینین فک میکنین چه گوهی هستین (sm2)نقل قول:
(sm2) دیوس 4 گیگ بیشتر رم نداره دلیلی نداره بخوام دستش بزنم ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) په نه په به درد دهه شصتیای عقب مونده چس مغز میخوره ..
(sm74)خیلی خوجیله
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کل دنیا و پول رو رو گیم میچرخه این میاد تف میده واس من ..
این یارو سمت چپ خیلی دیوسه(sm2)از اول با اون یارو که قیافش شبیه فرشید امینه به این سارا میخندن(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوشم میاد پیمان آچار فرانسه ست کار همه رو راه میندازه دمش گرم .. (sm128)نقل قول:
32گیگ بود باز بهتر بود ارزش خرید داشت ولی 16 اونم بالای 50 تومن خیلی گرونه .. همون یه دونه معمولی بگیر مگه میخوای چه کار کنی باهاش .. (sm120)
آره 2133 نیست اصن خیلی گشتم .. ولی میاد بعدا .
این فلش زدن usb2 چط سایتای ایرانی زدن 3
تو عکس پکشم که مقداد گذاشته من هیچ اثری از 3 نمیبینم
سسخل (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]