و همچنان ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
و همچنان ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه حکمتیست در این مردن(sm50)
هر وقت که از این دم می گیرم ،نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احساس می کنم بوی گند می گیرم ،
یه گوش می شینم فازِ غم می گیرم ،
نگاه به ثانیه ها که ساعت چند می میرم ... (sm50)
وقتی نمی میرم ،نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هم دردسر سازم ،
هم دست و پا گیرم ... (sm50)
نگفتی چشام قراره نم بگیرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نگفتی دلم قراره غم بگیره
قراره لباس تنم ، خونم پاشیده شه روش
نگفتی ، آرزوها قراره شاشیده شه توش(sm50)
چقد من دوس دارم اینجاشو(sm50)
منم که طعمه یِ قلابم(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm27)
هر نطفه ای که دوست ندارد پسر شود ... (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هی به فنا رفتم که تو را آرزو کنم ... (sm50)
تو خانقاه منی ، با من ،
بچرخ و یا حق و یا هو کن ... (sm50)