هرکسی بتونه این جمله رو ترجمه و تفسیر کنه ! جایزه داره واقعا (sm2) طرف خودشم نفهمیده چی گفته (sm30)
اگر چه پوشش غیردینی زنان و مردان در جامعه از لحاظ شرعی حرام نیست اما از نظر اخلاقی، نشاندهنده بیغیرتی فرد است.(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
هرکسی بتونه این جمله رو ترجمه و تفسیر کنه ! جایزه داره واقعا (sm2) طرف خودشم نفهمیده چی گفته (sm30)
اگر چه پوشش غیردینی زنان و مردان در جامعه از لحاظ شرعی حرام نیست اما از نظر اخلاقی، نشاندهنده بیغیرتی فرد است.(sm2)
منظورمو متوجه نشدی ! یکم ترس واجبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه اینکه مثلاً من وارد خونه بشم بچه برینه به خودش (sm2)
رفاقت خوبه با بچه ولی تا جایی که حرمت ها حفظ بشه و بچه پررو نشه ! متاسفانه الان پدر مادرا کاری کردن که بچه اصلاً ازشون حساب نمیبره و هر کاری میخواد میکنه چون میدونه تنبیه نمیشه
فاصله بین دوست و دشمن شدن آدما زدن یه حرف اشتباه تو یه زمان اشتباس
(sm70)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا خوبه فقط مسئله شیلفر بودا (sm120) همچین میگه اولین بار انگار هر روز مسئله داریم با هم (sm120)
دیدی شیلفر نشدیم (sm2)
- چه نسبتی باهاش داری؟
+ موهامو سفید کرده (sm50)
ديروز يه گلابي از رو درخت افتاد رو سرم
خوردمش.
فقط به خاطر شما
نمي خواستم يه قانون ديگه به فيزيك اضافه كنم(sm2)
من دو هفته رفتم كلاس پيانو تنها چيزي كه ياد گرفتم اين بود...
قوز نكن...!
این هفته چقد بد بود ، البته پایان خوبی داشت
بعد از ظهر تابستونی خوش
(sm27)
(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مراقب آدمهاي آرام زندگيتان باشيد...
آنهايي كه گوش مي دهند...
ديرتر غمگيم مي شوند...
سخت عصباني مي شوند...
طولاني دوستتان دارند...
كم عاشق مي شوند...
مهرباني بلدند...
حواسشان به شماست...
آنها همانهائي هستند كه اگر دلشان بشكند، ديگر نيستند...
نه اينكه كم باشند...
ديگر نيستند...
آخر هفته خوبی داشته باشی (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
خوش باشي اسي جان(sm176)
دختره متولد 1382 هستش، پست زده " منو در بلاتكليفي عشق و هوس رها مكن" !!!!
به همين بركت قسم من همسن اين بودم تنها بلاتكليفيم اين بود كه تو توالت كدوم طرفي بايد بشينم!!!!
اميدوارولاسيون كيست؟
دختري كه هر ماه به اميد شوهر اپيلاسيون مي كند !
یه یادی هم بکنیم از دوستای عزیزم که کم پیدا هستن
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm127) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm127) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm127) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm127) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm127)
(sm50)
نقل قول:
با تنبيه پدر كه كلا مخالفم (sm39)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چطوري رسول جان؟(sm19)
سلام مینا خانوم(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی یه نفسی میاد میره شما چطورین؟
دختره پست گزاشته
همه مردا عوضی هستن ! فقط بابام خوبه....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
مامانش کامنت گزاشته
بابات از همه عوضی تره!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو فايل سوتي رو دوباره گوش كن عجباااااااااااا اصلا گوش كردي ببيني چي گفتم؟ (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبم عزيزم ممنون (sm127)
اميدوارم سلامت باشي گلم (sm176)
مرسی عزیزنقل قول:
دختر: بیا خواستگاریم،
پسر: صدات نمیاد بلندتر صحبت کن!
دختر: گفتم بیااااا خوااااستگاریم،
پسر: صداتو برای من بلند میکنی هرچی بین ما بود تموم شد...!!!
نقل قول:
رسول الان دقيقا تو چي صرفه جويي كردي؟ (sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(s m30)(sm30)
با دوست دخترم دعوام شد درحد تیم ملی
شماره.شو تو روزنامه واسه نظافت چي آگهي کردم.
د
بیشعور واسه من شاخ میشی..!!!؟
نه(sm70) با گوشی هستم قاطی شد تازه بعد عمری یه گوشی خریدم هنوز خوب بلد نیستم شما به بزرگی خودت برس(sm59)نقل قول:
ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺧﺘﺮﻡ ﺑﺎ 9 ﺗﺎ ﺧﻂ ﻣﻨﻮ ﺍﻣﺘﺤﺎﻥ ﮐﺮﺩ ...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﺑﻪ ﺣﻮﻝ ﻗﻮﻩ ﺍﻟﻬﯽ ﻣﺦ ﻫﺮ 9 ﺗﺎﺷﻮﻧﻮ ﺯﺩﻡ!
يکيشون مامانش بود ...
الانم با خالش نشستیم لب دریا
بچه بودم قرار بود عموم اینا بیان خونمون نذری داشتیم،
بابام گفت: عموت که اومد میری جلوش اگه شیرینی آورده بود، میگی عمو خودت شیرینی هستی، چرا شیرینی آوردی، اگه گل آورد، میگی عمو خودت گلی چرا گل آوردی...
منم گفتم باشه، خلاصه!
عمو اومد و دیدم واسه نذری یه گوسفند آورده!
من بچه بودم میفهمی؟؟؟
بچه
نقل قول:
به به مبارك باشهههههههههههههههه به سلامتي استفاده كني (sm127)
آلبوم مرتضي پاشائي داره مياد (sm77)
(sm19)نقل قول:
صندوق دریافتیام پر شده بود پاکش کردم دوباره بفرست (sm70)نقل قول:
یه جور میگید تو سکــ.س 90% زن حال میکنه 10% مرد، آدم فکر میکنه در راهه خدا داره کـــ.س میکنه.
ویولن اسدالله ملک گوش میدم و قلیون میکشم و به این فکر میکنم سی سال دیگه نسل بعد با موشولینا و حسین تهی و ساسی مانکن قلیون میکشه و فاز میگیره
نقل قول:
منم پاكش كردم (sm59)
پس تا اطلاع ثانوی هنو نامردینقل قول:
نقل قول:
نامردي من در مقابل بدجنسي تو هيچه ها(sm2)
من چه بدجنسی به حقت کردم ؟ (sm142)نقل قول:
ساعت 6صبح رسیدم آبادان هوا تاریک و روشن بود دیدم یکی رفته بالای دکل به دور نگاه میکنه بقیه پایین بهش میگن
بزنیم
یارو از بالا میگفت
نه نزنین!
تا نیش آفتاب درومد گفت
بزنین!!
.
.
.
.
.
.
.
همه عینکای ریبنشونو در اوردن زدن!
منم که در جریان هستی اعتقاد شدیدی که ابزار کمک تربیتی دارم (sm59)نقل قول: