از نظر من به اهنگ میخورهنقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
wav خیلی حال میده گوش کنی (sm127)
نمایش نسخه قابل چاپ
از نظر من به اهنگ میخورهنقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
wav خیلی حال میده گوش کنی (sm127)
آهنگ همیشگی پتانسیل بهترین آهنگ آلبوم را داشت ولش شعر کوتاهش تو ذوق میزنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همیشگی هم خوبه من تو هر مکانی این اهنگ رو شنیدم مردم با این اهنگ هم بیشتر ارتباط برقرار کردننقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از اهنگ های خوب البوم هستش (sm127)
.......................................نقل قول:
نوشته اصلی توسط miladina [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
1. روز سرد
2. تنهاییام
3. ادامه میدمت
4. عقل و عشق
5. غرور
6. همیشگی
7. تجربه کن
8. تکرارم نکن
شادمهر (sm127)
چرا شادمهر خبری از کار جدیدش نمیده؟؟(sm50)
حالت خوبه ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به زندگیت برس
هنوز یک ماه نیست آلبوم اومده اثر جدید میخای عزیز؟
برو بچ باید اعلام کنم که متاسفانه شادمهر فراماسون شده
و تک چشم چی میگه این وسط
درست زدی به خالنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
افرین به هوش شما
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)
ن بابا این حرفا چیه؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فراماسونی (sm70)
فعلا مشکوکم و مطمعن نیستمنقل قول:
وقتی نمی دونم چی واسم بهتره(sm132)
وقتی میگن تحمل کن باید بگذره
به تو ثابت می کنم از همه مهمتری....
(sm127)(sm127)(sm127)
ادامه میدمت ...
زیر بنای تنظیم کار شبیه کارای یانی (sm102)
البته نظر من
یه مدل عکسه که همه هم دارن و میگیرن این تیپی این حرفا چیهنقل قول:
در ضمن حسین آواتاره خودت هم تک چشمه(sm30)(sm120)
آلبوم هر روز پلی میشه/ ممنون شادمهره بزرگ(sm127)
منم شیطان پرستم(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Aghili [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی قضیه یه کوچولو مشکوک میزنه
البوم که بی نظیره من تو اهنگ عقل و عشق گیر کردم فرصت نمیده تا بیام به اون یکی ها برسمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Aghili [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بقیه ترک ها هم که شاهکارن تکرارم نکن و ادامه میدمت تنهاییام و روز سرد همیشگی به اینا فک کنم سال دیگه برسم
امسال هیج البومی نمیتونه حتی نزدیک تجربه کن بشه
امسال بهترین البوم تجربه کن
بعدیش دقیقه هام از طلیسچی
بعدی 30 سالگی از احسان خواجه امیری
(sm50)
(sm172)
خوب بود اینو باید بفرستیم به دست خوده شادمهر(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MusicVA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستان کسی خبر نداره آهنگ عارف ک شادمهر واسش ساخته کی پخش میشه؟
من اینو دیدم خاک شدم ریختم زمین .. (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MusicVA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدای قلب خسته و زخمی ت (sm127)
(sm127)نقل قول:
به ما که عاشق مسافر و تقدیریم میگن عقب مونده(sm25)
آهنگ های تکراری و ساده میلاد هاشمی که هیچی برای گوش دادن نداره مدرن شده(sm172)
قبلا گفتم الانم میگم
خدا لعنت کنه هر دوتا مدیر برنامه شادمهر رو
اونو خودش ساخته به درد نمیخوره همیشگی رو گوش کن موزیکش جهانیه(sm2)نقل قول:
سسلام دقیقا این نسخه آیدیو سی دی کجاست راهنمایی میکنید
همون کیفیت wavنقل قول:
نوشته اصلی توسط shreza [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان داشتم کنسرت شادمهر با بیژن مرتضوی را میدیدم ک باهم ویولون میزدند...حیف این همه استعداد..دلم واسه ویولون زدنش تنگ شد(sm81)(sm50)
آقا مسعود (sm127) فقط تعصبی و تندرو نباشی حله (sm10)
منم دوس داشتم آلبوم استانداردی بود ولی انتظارا بیشترهنقل قول:
در آینده کارای بیشتری از خودش میشنویم
منتظر باید موند
بانو (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو اون دوران واسه خودش چه غوغایی کرد
هنوزم میگم اگه شادمهر فقط این یه آلبوم تو رزومه ش بود به عنوان یه موزیسین صاحب سبک حسابش میکردم
نقل قول:
به ماها میگن دل سوخته
ما نسلی هستیم که موندیم تو گذشته
نه این که نخوایم آپدیت بشیما نه
بی کردار اونقدر مدرن بود وقتی مدرنیته مد نبود که ما درگیر اون موقع موندیم
هنوزم برام روح سبز مدرن تر از بهترین لایت هاست
تو که نیستی تا ببینی
گریه های هر شب من
بی حضور عاشق تو
چه عجیبه گریه کردن
تو که نیستی تا ببینی
دل آسمون شکسته
جاده تا صبح قیامت
منو این پاهای خسته
با عبور هر ستاره
روح سبز تو رو دیدم
زیر قطرهای بارون
صدای پاتوشنیدم
تو که نیستی تا ببینی
گریه های هر شب من
بی حضور عاشق تو
چه عجیبه گریه کردن
تو که نیستی تا ببینی
دل آسمون شکسته
جاده تا صبح قیامت
منو این پاهای خسته
با عبور هر ستاره
روح سبز تو رو دیدم
زیر قطرهای بارون
صدای پاتوشنیدم
(sm74)(sm127)(sm74)
برید پست آخر اینستاگرام شادمهر. .دیوونه کنندست صداش(sm81)
سرما خورده است (sm77)نقل قول:
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] مرسی از نظرات خوبت...ی سر ب تاپیک آلبوم احمدوند بزن ببین آقای مقوا واسه کنسرتای شادمهر چی نوشته(sm120)