طوفان میخوایی یوزرت را بن کنم؟(sm59)
نمایش نسخه قابل چاپ
طوفان میخوایی یوزرت را بن کنم؟(sm59)
[QUOTE=Meysam Molaei;706701]یه ویچت داشتیم تاپیکش کردم ترکیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط TO FAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گروه لاینمون هنوز تاپیکش هست اونم ترکید اما لاشش هست
تلگم داشتیم فکر کنم هنوزم هست ولی برای بچه های قدیمیه
(sm132)
کی ؟ منو میگی یا میثم ؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Soheil [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میتونی مگه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[QUOTE=Hadi;706705]کی ؟ منو میگی یا میثم ؟ (sm2)[/QUOTE]
میثی رو مگه(sm132)
(sm51)هر دو مورد نداریم ؟ سوال بعدی اصننقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میثم بدبخت که سنی نداره متولد 63 سنی نداره بخدا اون روز یکی از این کاربرها اومده بود متولد 55 بود خداشاهده یعنی برا زمان شاه بود (sm2)
مگه زیر 13 سال نباید امضا ولی اسکن کنن برای عضویت سایت(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
80 گودزیلایی(sm2)
تو کلا مورد داری (sm2) بیخیال باو . راستی دیوث تلگرام همو داریم یهو کجا رفتی تو غیبت کبری . (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Soheil [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
80 (sm50)
80 (sm50)
80 (sm50)
کااااااش هشتاد بود کاش شیر توش بره
طوفان خداوکیلی متولد چندی بدون مسخره بازی بگو خداوکیلی من هم دقیقش را بهت میگم؟
[QUOTE=Meysam Molaei;706713]80 (sm50)
80 (sm50)
80 (sm50)
کااااااش هشتاد بود کاش شیر توش بره[/QUOTE]
سن سال مهم نی که روحیه مهمه
با اون حرفای دیشبی که ازتون خوندم تا الان از رو پل نپریدین خیلیه(sm25)(sm59)
من همسن الی شورت صورتیم(sm19)
(sm3)درس و درس ایشالا دوسال دیه تموم میشیم ب طور کامل از درس عن تو هرچی درسه امسال در بیام دکترا دوسالم میمونه برا همیشه ببوسم کتابا و جزوهه ها رو کنار...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
68نقل قول:
من برم دیگه کتفم به فنا رف
دقیق دفیق من 30/6/1363
[QUOTE=Soheil;706718]68[/QUOTE]
تو که نمدونی چرا الکی میگی(sm59)
[QUOTE=TO FAN;706722]67؟(sm132)نقل قول:
[QUOTE=Meysam Molaei;706720]دقیق دفیق من 30/6/1363[/QUOTE]
بلد نیستی نقل بگیری(sm51)
خوبه تولدت نیست الان(sm132)
درکت مکنم (sm25) ولی جان من دکترا رو بیخیال شو (sm2)نقل قول:
68 هستی پیر خرفت شدی رفته دیگه (sm2)(sm2)
[QUOTE=Soheil;706723]من 78م با هادی تولدمون یکیه(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط TO FAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مخاد امپول بزنه بهت خم کن(sm132)نقل قول:
(sm3)چاره نی باس تمومش کنم دکترارو دوسال موند دا اونم تموم کنیم گمشهنقل قول:
[QUOTE=Meysam Molaei;706726]68 هستی پیر خرفت شدی رفته دیگه (sm2)(sm2)[/QUOTE]
اون یه چی گفت تو چرا باور میکنی ساده(sm70)
78؟(sm77)
برو برو عمو قربون شکل ماهت بره برو عمویی برو تیله بازیت را بکن (sm120)
[QUOTE=TO FAN;706727]68(sm2)نقل قول:
[QUOTE=Soheil;706729](sm3)چاره نی باس تمومش کنم دکترارو دوسال موند دا اونم تموم کنیم گمشه[/QUOTE]
امپول درست بزنیا(sm51)
(sm2)خودم یکیشو دارم که الان تو حالت اسلیپ ب سر میبرد (sm120)نقل قول:
(sm111)شله شلهنقل قول:
[QUOTE=Hadi;706734](sm2)خودم یکیشو دارم که الان تو حالت اسلیپ ب سر میبرد (sm120)[/QUOTE]
سهیل کو بیا هادی کارت داره
بشین طوفان دیوث . (sm2)
[QUOTE=TO FAN;706736](sm2)از بس جق زده کنده شده خو درمان نداره کنقل قول:
هادی میخوام با هندا بیام دم درتون بریم یه خورده بگردیم یه چرخ بزنیم از تونل با موتور رد شیم داد بزینم خیلی این جور برنامه ها فاز میده (sm50)
[QUOTE=Soheil;706735](sm111)شله شله[/QUOTE]
دکتر میثم به بخش زایمان(sm2)
[QUOTE=TO FAN;706740](sm3)دیه زایمان به درد خودت میخوره تخصص توعهنقل قول:
[QUOTE=Hadi;706737]بشین طوفان دیوث . (sm2)[/QUOTE]
انتر همیشه حق با مشتریه(sm132)
[QUOTE=Soheil;706741]از هادی بکشم بیرون ؟(sm2)نقل قول: