این 4 حالت مختلف داره برا انتخاب ..
نمایش نسخه قابل چاپ
این 4 حالت مختلف داره برا انتخاب ..
باشه بابا کشف تو بود اصن (sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm74)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm25)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@ هَمَه(sm120)
هادی و بقیه دوستان اینو ببینین با حاله(sm120)یه آهنگ ترکی با حال با اجرای عالی faruk k - azar azar البته کیفیتش پایینه نمیدونم چرا (sm120)خودم ضبطش کرده بودم مطمئنم ولی نمیدونم چرا کیفیتش پایینه(sm25)بازمانده از هارد زیر خاکی وارزشمندم که به فنا رفت(sm74)لامصب این اجرا رو گشتم هیچ جا نیست فک نکنم تو ایران کسی داشته باشه(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صدا رو ببینین چقد بلنده(sm2)بساط داشتیم دوران جاهلیت(sm2)
نه خوشم اومد ایول خوبه .. (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط یه بار میخوای از یه قسمت عکس بگیری کات کنی بره تو نرم افزار نمیشه دیگه کروپ زد ؟! اگه میشد دیگه خیلی هم عالی میشد (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74) خیلی خسته م خابم میاد (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بنشین رویش خستگی در کن (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دمت گرم دانلودش کردم(sm174) الان گیج خوابم برم 3 . 4 ساعت بخوابم تا بعدا یا فردا (sm127). (sm27)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]