نقل قول:
نوشته اصلی توسط AliReza_0111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر کردم براش مشکل ایجاد کنه آخه آلبوم اولشه(sm155)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط AliReza_0111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر کردم براش مشکل ایجاد کنه آخه آلبوم اولشه(sm155)
دوز سوز جان این عادیه قبل آلبوم همه یه ترکشو پخش میکنن
نه عزیزم!!! این کاری که با تنظیم قدیمی پخش شده رو میگم! وگرنه خودم میدونم اونی که تو تیزره فرق میکنه و قطعاً تنظیم پازل نیست.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gambler [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی همونی که با کیفیت پایین پخش شده بود هم خوب بودااا!
من که گوش ندادمش. حداقل از لحاظ ترانه تکراری میشه. اصن وسعتیــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــها باید این آهنگو تحریم کنن.(sm88)
این اولین باریه که آهنگ علی عبدالمالکی رو می بینم و دانلود نمی کنم (sm81)
علی عبدلمالکی در مصاحبه با هفته نامه تماشاگران مورخ 1394/2/5
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم /یکشنبه / اجرای آهنگ ترکیه ای از علی در کنسرت تبریز
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منبع؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Bi3par [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس چی شد این آلبوم.
دوشنبه یگانه میاد
فکر نکنم آلبومش فعلا بیاد