هو بکشم قلندرینقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مدد یا مرتضی علی
مست جمال حیدر ام
سرّ خدای ازلی
نمایش نسخه قابل چاپ
هو بکشم قلندرینقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مدد یا مرتضی علی
مست جمال حیدر ام
سرّ خدای ازلی
یک نفر یه روز میاد-----------که من منتظر اومدنشمنقل قول:
نوشته اصلی توسط p@RH@m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مردم واست تب نکردی حتی یه لحظه هم صبر نکردی
یه جوری گذاشتی رفتی که دیگه برنگردی
دلت زدم قیدمو زدم راه اومدم اما راه نیومدی
چواب خوبی هامو دادی تو با بدی
(sm50)
یا شما سهمتونو کم دادین یا دوتا دست و پا زیاد نبودنقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دل بردی و پنهون شدی.. از من چرا ای بی وفا... از من چرا از من چرا...
آغشتو به غیر من به روی هیشکی وا نکننقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نگو تقدیره برگرد... دلت میگیره برگرد...
دیگه اصلا تو فکرِ این که من الان کجام،نیستمنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با زخمت زندگی کردم به فکر التیام نیستم
من دختر روزاي تنهائي ، با هر عذاب تازه جنگيدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط 8813222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از غصه ي فردا نگو با من، روزاي از اين بدترم ديدم
من مسته می عشقم هشیار نخواهم شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زین خواب خوش مستی بیدار نخواهم شد