بچه بودیم بهمون میگفتن هر لقمه غذا رو باید 32 بار بجوی تا خوب غذات هضم بشه
یه روز من نشستم امتحان کردم نهار که تموم شد دیدم شام رو اوردن
نمایش نسخه قابل چاپ
بچه بودیم بهمون میگفتن هر لقمه غذا رو باید 32 بار بجوی تا خوب غذات هضم بشه
یه روز من نشستم امتحان کردم نهار که تموم شد دیدم شام رو اوردن
ای بابا ، حالا حرف کدوم یکی رو قبول بکنم ، بخورم یا نخورم ، نوید بیا بین علما اختلاف افتاده (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azade [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دختره میگفت:
وایییییی چیکار کنم واسه تولد دوست پسرم چی بگیرم؟
ساپورت قرمز/ست کامل موچین/کرم موبر باله آ/گن v care /لاک لب
.
.
.
آخه ناز بشه همه رو داره!!
لاین چیست؟؟؟
_ sent a request from ... To addlist.....
_ addi
_ asl plz
_ 18 teh
_ singeli?
_ are
_ miyayi rell bezanim?
_ are
.
.
.
5min later
.
.
New post ↓
[____________]
In tole eshghe mane
zendegime
Nabashe nistam ♥
♡ rell 4ever ♡
.
.
.
2 day later
.
.
.
I'm single ~>fu.ck love
→Nabashi dusam hastan←
یه دعا میکنم همه بگید آمین
خدایا فقرای کشورم رو به یمن و لبنان منتقل کن تا از کمک های دولت ایران برخوردار شوند....!!!!
(sm2)(sm2)
(sm2)(sm2)(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امپراطور مــ.مه
(sm127)(sm50)(sm127)
روزی 12 کیلو شیر هم میده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172) هعی . . .
خوب دوستان من برم باشگاه بسی شاد شدم فعلا (sm176)
چجوری حملش میکنه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط PanterA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هعی دوبل . . . (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azade [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بلا ای بلا دختر مردم
بلا ای بلا بوی گل گندم
بلا اون قد رعنات پر از نازو کرشمست
نگاه کن جای پاهات همونجا لب چشمست . . .(sm50)
فدااات دادا ، فعلا (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط PanterA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گل اندام گل اندام فقط من تورو میخوامنقل قول:
میترسم که رقیبون سر رات بذارن دام (sm162)
طرف به زنش شک میکنه یه تاکسی میگیره تعقیبش میکنهمیبینه زنش میره فاحشه خونه،به راننده تاکسی میگه داداش ۱۰۰دلار بهت میدم برو الان زنمو از اونجا بیارش بیرونراننده تاکسی میره بعد چنددقیقه یه زنو درحالیکه بهش فحش میده و کتکش میزنه پرت میکنه تو تاکسیمسافره میگه اینکه زن من نیست !!
راننده میگه میدونم، این زن خودمه فعلا مراقب این لاشی باش تا حالا برم دنبال زن تو!!!
میگویند ناصرالدین شاه شیری داشت که هر هفته یک گوسفند جیره داشت.به شاه خبر دادند که چه نشسته ای که نگهبان شیر، یک ران گوسفند را می برد. شاه دستور داد نگهبانی مواظب اولی باشد. پس از مدتی آن دو با هم ساختند و علاوه بر اینکه هر دو ران را می بردند، دل و جگر را هم می خوردند.ناصرالدین شاه خبردار شد و یکی از درباری ها را فرستاد که نگهبان آن دو باشد. این یکی چون درباری بود دو برابر آن دو بر می داشت. پس از مدتی به شاه خبردادند 'قبله عالم، شیر از گرسنگی دارد می میرد.'
جستجو کردند و دیدند که این سه با هم ساخته اند و همه اندام های گوسفند را می برند و شیر بیچاره تنها دنبه گوسفند برایش می ماند.
شاه ناچار هر سه را کنار گذاشت و گفت: 'اشتباه کردم. یک نگهبان دزد بهتر از سه نگهبان دزد بود!'
میدونستی کوفت مخفف کل وجودم فدای تو هستش؟ (sm2) تشریف ببر ببین چشه مگه (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ﯾﺎﺩﺗﻮﻧﻪ ﺳﺮ ﮐﻼﺱ ﺗﺨﺘﻪ ﭘﺎﮎ ﮐﻦ ﺭﻭ ﺧﯿﺲ ﻣﯽ ﮐﺮﺩﯾﻢ ﻣﯽ ﮐﺸﯿﺪﯾﻢ ﺭﻭ ﺗﺨﺘﻪ ﻓﮏ ﻣﯿﮑﺮﺩﯾﻢ
ﺧﯿﻠﯽ ﺗﻤﯿﺰ ﺷﺪ . ﺑﻌﺪ ﮐﻪ ﺗﺨﺘﻪ ﺧﺸﮏ ﻣﯿﺸﺪ ﻣﯽ ﺩﯾﺪﯾﻢ ﺭﯾﺪﯾﻢ ﺑﻪ ﺗﺨﺘﻪ ..
.
.
.
.
.
.
.
ﺍﻻﻥ ﻫﻤﯿﻦ ﺣﺲ ﺭﻭ ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺩﺍﺭﻡ !
با دوستم رفتيم مغازه شورت بخريم , خواستيم تخفيف بگيريم ,خانومه گفت :نه نميشه ,مگه ما از روى شورت چقد ميتونيم بخوريم ؟!
دوستم که رفت بيرون پوکيد ... منم که ديدم از روى شورت زياد نميتونه بخوره ,دلم سوخت ,همه ى پولو دادم بهش !
ﺁﺭﺍﻣﺶ ﻣﯿﺨﻮﺍﻫﯽ؟
ﺗﻤﺎﻡ ﻭﻗﺎﯾﻊ ﺭﻭﺯﺍﻧﻪ ﺍﺕ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﯼ ﮐﺴﯽ ﺗﻌﺮﯾﻒ ﻧﮑﻦ
ﺁﺭﺍﻣﺶ ﻣﯿﺨﻮﺍﻫﯿﯽ؟
ﺑﺎﮐﺴﯽ ﮐﻪ ﻣﺨﺎﻟﻒ ﺗﻮﺳﺖ ﺑﺤﺚ ﻧﮑﻦ فقط به او گوش کن
ﺁﺭﺍﻣﺶ ﻣﯿﺨﻮﺍﻫﯽ؟
ﺑﻪ ﺣﻖ ﺧﻮﺩﺕ ﻗﺎﻧﻊ ﺑﺎﺵ
آرامش میخواهی؟
شکرگذار باش
ﺁﺭﺍﻣﺶ ﻣﯿﺨﻮﺍﻫی؟
کمک کن .تو توانایی. شاید همه توانایی روحی و جسمی برای یاری کردن ندارند
ﺁﺭﺍﻣﺶ ﻣﯿﺨﻮﺍﻫﯿﯿﯿﯿﯽ؟
با همه بی هیچ چشمداشتی ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺑﺎﺵ
ﺁﺭﺍﻣﺶ ﻣﯿﺨﻮﺍﻫﯽ؟
ﺑﺮﺍﯼ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﺕ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﺭﯾﺰﯼ ﮐﻦ هدف داشته باش
ﺁﺭﺍﻣﺶ ﻣﯿﺨﻮﺍﻫﯽ؟
ﺳﺮﺕ ﺑﻪ ﮐﺎﺭﺧﻮﺩﺕ ﮔﺮﻡ ﺑﺎﺷﺪ .
آراﻣش ﻣﯿﺨﻮﺍﻫﯽ؟
ﺑﻪ ﮐﺴﯽ وابسته نباش .ﻋﺎﺷﻖ ﺧﻮﺩﺕ ﺑﺎﺵ ﮐﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﺗﻮ ﺑﺮﺍﯼ ﻭﺟﻮﺩﺕ ﺧﻮﺍﻫﯽ ﻣﺎﻧﺪ.
امیدوارم آرامش همنشین همیشگی دوستان عزیزم باشد. (sm10)
میگن حضرت سلیمان وقتی میخواستن برن محله های فقیر نشین واسه اینکه ریا نشه
موکت سوار میشدن!!! (sm120)
+18
بخند تا دنیا
بهت برینه
والا
جرات نمیکنیم بخندیم
زود یه بلایی سرمون میاد
+18
بنزین ارزون بشه یا نشه
آزاد بشه یا نشه
.
.
.
.
.
.
.
.
همتون هفته بعد خار شمالو میگ.ایید
التماس دعا (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ﻧﺎﻣﺰﺩﻡ ﺯﻧﮓ ﺯﺩه ﻣﻴﮕﻪ اﻣﺸﺐ ﺑﺮا ﺷﺎﻡ ﻣﻴﺎﻡ ﺧﻮﻧﺘﻮﻥ ...ﺷﺎﻡ چے ﺩاﺭﻳﺪ
ﮔﻔﺘﻢ ﺧﻮﺭاﻙ ﺑﺮﻩ ﭘﺮﺳﻴﺪﻡ ﺩﻭﺳﺖ ﺩاﺭے؟!
ﺑﺎ ﺧﻮﺷﺤﺎلےﮔﻔﺖ ﺁﺭﻩ..
ﺷﺐ اﻭﻣﺪ ﺧﻮﻧﻤﻮﻥ ﻛلے ﻋﻠﻒ ﮔﺬاﺷﺘﻢ ﺟﻠﻮﺵ
اﻻﻥ ﻣﺤﺿﺮﻳﻢ ﻣﻴﺨﻮاﺩ ﻃﻼﻗﻢ ﺑﺪﻩ!!
ﺷﻤﺎ ﺑﮕﻴﺪ ﻣﮕﻪ ﺧﻮﺭاﻙ ﺑﺮﻩ ﻋﻠﻒ ﻧﻴﺴﺖ؟؟!
اومدم خونه دیدم یه سری کاغذ چسبیده به دیوار روش نوشته +18 اونم با دست خط بابام...
همینطور که مسیر کاغذها رو دنبال کردم دیدم میرسه توآشپزخونه...
آخرین برگ روش نوشته بود:
”باید همینجوری توجهتو جلب کنم؟ آشغالا رو بزار دم در ”
خاک برسر
نظر به اینکه در ایام امتحانات استیم ..
.
.
.
.
.
فرق تقلب کردن پسرا و دخترا
پسرا:
(بغل دستی): پیست .. ممد! اینم کتاب، صفحه ۲۴۰ جوابش نیست که لامصب!!! اون برگه آچاری که بهت دادم از گلوت پایین نره ایشاله.
(پشت سری): جواد جواب سوال ۴ رو ته کفشم نوشتم، گرفتم بالا زود بنویس داداش، اگرم خواستی درش بیار نوبتی بده بره!
ممد: بیا برگه علی داره دس به دس میشه، الآن به ما میرسه.
دخترا:
الههههههه ه ه ه… الـــــــــههههههه ه ه ه الهههههه ه ه ه ه ه هههه ههه…
(الهه در حال نوشتن به طرز وحشیانه ای همراه با لبخندی ملیح)
مهشییییییددددد مهیییییییییدددد تو رو خدا مهشییییییییدددد
(مهشید: ننوشتم، بابا برگم سفیده، اه!)
مهشید دو دقیقه بعد: استاد!!! برگه هامون تموم شد، یه برگه دیگه میشه بهم بدین؟!
ﺧﺪﺍﻳﺎ ﺑﻪ ﻣﻦ ﺁﺭﺍﻣﺸﻲ ﻋﻄﺎ ﻛﻦ،
ﺗﺎ ﺑﭙﺬﻳﺮﻡ ﻧﺮﺥ ﻧﺎﻧﯽ ﺭﺍ ﻛﻪ
ﻧﻤﻲ ﺗﻮﺍﻧﻢ ﺗﻐﻴﻴﺮ ﺩﻫﻢ ....
ﻭ ﺷﻬﺎﻣﺘﻲ ﺑﻪ ﻣﻦ ﻋﻄﺎ ﻛﻦ،
ﺗﺎ ﺑﺘﻮﺍﻧﻢ ﻓﻴﺶ ﺣﻘﻮﻗﻢ ﺭﺍ ﺑﻪ
ﺧﺎﻧﻮﺍﺩﻩ ﺍﻡ ﻧﺸﺎﻥ ﺩﻫﻢ !!!...
ﻭ ﺍﻣﯿﺪﯼ ﺩﻩ ﮐﻪ،
ﺧﺎﻧﻮﺍﺩﻩ ﺍﺯ ﻣﻦ ﺩﺭﺧﻮﺍﺳﺖ ﺧﺮﯾﺪ ﮔﻮﺟﻪ سبز ﺭﺍ ﻧﺪﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻨﺪ ... !!!
ﻭ ﺑﻴﻨﺸﻲ ﺩﻩ ﺗﺎ،
ﺗﻔﺎﻭﺕ ﮔﺬﺷﺘﻦ ﺍﺯ ﻣﺒﻠﻎ ﺳﻪ ﻫﺰﺍﺭ ﻣﻴﻠﻴﺎﺭﺩﯼ
و
ﺩﺭﺧﻮﺍﺳﺖ ﺍﻧﺼﺮﺍﻑ ﺍﺯ ﺩﺭﻳﺎﻓﺖ ﻳﺎﺭﺍﻧﻪ ﺭﺍ ﺩﺭﻙ ﻛﻨﻢ !!!!!....
ﻭ ﻓﻬﻤﯽ ﺩﻩ ﺗﺎ،
ﻣﺘﻮﻗﻊ ﻧﺒﺎﺷﻢ ﻛﻪ ﺩﻭﻟﺘﻤﺮﺍﺩﻥ ﺑﻪ ﻓﻜﺮ ﻣﻦ ﻭ ﺍﻣﺜﺎﻝ ﻣﻦ ﺑﺎﺷﻨﺪ ....
نقل قول:
آآآآخ آآآآآآآآآآآخ (sm50)
ﻭﺻﻴﺖ ﻛــــــﺮﺩﻡ ﻭﻗﺘﻲ ﻣﺮﺩﻡ ﻛــــــﺮﻡ ﺿﺪ ﺁﻓﺘﺎﺏ ﻭ ﻋﻴﻨﻚ
ﺩﻭﺩﻳﻤـــــﻮ ﺑﺎﻫﺎﻡ ﺧﺎﻙ ﻛﻨﻦ ….. ﻧﯿﺲ ﻫﻤــــﺶ ﻧﻮﺭ ﺑﻪ ﻗﺒﺮﻡ ﻣﯿﺒﺎﺭﻩ ،
ﻣﻨﻢ ﮐﻪ ﭘﻮﺳﺘـــــــﻢ ﺣﺴﺎﺱ …
نه از اون بابت که هرچی دلش میخواد میخوره ولی چاق نمیشه... کلا همچین آدمایی خیلی خوشبختن کصافطا (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm132)
ای بابا مثل میدون 3دخترون اهواز (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
3تا مجسمه پری دریایی بودن وسط یه حوض که از نافشون آب میومده... نیروهای خودجوش زدن ترکوندنشون میدونی که حرام است...
باریکلا محله ما بهتره (sm59)نقل قول:
ولی غرب امریکا حال میده (sm59) Red Dead (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد بگو تبعیض قائل نمیشم (sm81) کی منو صابر و پیمان اینا رو اینطوری خطاب کردی؟ (sm81)نقل قول: