نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تلگرام برای ویندوز میخام.
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تلگرام برای ویندوز میخام.
من که خودم از نسخه وب همینی که سینجول داد استفاده میکنم... ***** شکن مرورگرو فعال کن اونو بزن میادنقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtabaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته بعضی وقتا الترا هم فعال میکنم نسخه اصلی ویندوز تلگرام رو میزنم
تلگرام خاصی نیست .. همون اصلیه
...شکن غیر پولی هم هست ؟
گفتم الترا دیگه
من به غیر اون نگرفتم .. ولی قبلنا سایفونو فری گیت اینا بود الان نمیدونم(sm25)
ultrasurf
لینک بدهنقل قول:
10 تا سایت رفتم نصب نشد یا فیلتره
امروز رفتم البومو بخرم کلی نیروهای امنیتی و یگان ویژه و گشتو ریخته بودن تو خیابون پشت سر هم تو خیابونا میرفتن... میخوان مردمو بترسونن برا فردا(sm3)
باز چی گرون شده ما بیخبریمنقل قول:
برا خود منم وصل نمیشه الان... تو سایتا نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtabaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا پروکسی مرورگرو فعال نمیکنی با وب تلگرام بری؟
یکیو سر این اغتشاشات کشتن .. پویا بختیاری فک کنم....اونا بولدش کردن روش مانور خبری میدن.. فردا چهلمشه فک کنم... میخوان دوباره اعتراض و تظاهرات اینا راه بندازن ی جاهایینقل قول: