ممد (sm3)
نمایش نسخه قابل چاپ
ممد (sm3)
میلاد دیوث(sm3)
سینجول تک مووی اکانتت شارژ نداره !!!؟!(sm1)
عجب ادم گدایی هستی (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر نداشتی لینک کلیپ قصه ی زیر زمین یاس و ،کاوه رو ؟
این تیتراژ انقلاب زیبا خیلی خوبه(sm59)
هر چند سعی میکنه مثه محسن باشه ولی خدایی قشنگ میخونه(sm59)
واسه چی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه ها چرا اینقد مصرف اینرنت من زیاد شده
ماهای قبل حداکثر استفاده ام می شد 11 گیگ الان شده 32 گیگ
من وارد اینترن میشم بعد یک ساعت بدو دانلود کردن یهو میبیی 300 مگ استفاده شد
واسه قهرمانی به بازیکن احتیاج دارم یکی دوتا بازیکن بم بده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وین اپدیت میشه شایدنقل قول:
نوشته اصلی توسط sareh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممد کروس دیشب گویا خیلی خوب بوده (sm120)دو تا شوت خفن هم زد (sm120)
نوید چخبر؟
کار چی شد ؟
خاک بر سرت من بدون اتکا به هیچ بازیکنی قهرمان شدم همون فصل اول(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث بهت میگم 4-3-3 شوت از راه دور بزار همه تیما رو لوله میکنی(sm120)
واس برم یکی واست بفرستم مهاجم میخوای(sm54)
یعنی چی میشه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مستنده رو دیدم از زیرزمین تا بام ، کلیپ رو دنبالش بودم ولی تو همین مستنده چرا بود که کاوه پشت یاس گیتار میزد(sm55)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ماهای قبل حداکثر استفاده ام می شد 11 گیگ الان شده 32 گیگ
من وارد اینترن میشم بعد یک ساعت بدو دانلود کردن یهو میبیی 300 مگ استفاده شد
فهمیدم چی گفتی شاید
اره مهاجم خوبه (sm120)قدرتش زیر 400 نباشه (sm120)نقل قول:
آپدیت ویندوزت شاید رو اتوماتیک هستشنقل قول:
نوشته اصلی توسط sareh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شرکت ای اس پیش دیوثه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا تو پروفایلم به پدرام شریفیان پیشنهاد بده(sm120)نقل قول:
get lucky(sm118)
بچه ها چکار کنم؟
این ماه 90 تومن پول اینترنت اومد بگید چیکار کنم
برای دوبار پول تلفن 200 تومن شده
نمی دونمنقل قول:
اینجا پست ندین برین بقلی
نوشته فروشی نیست (sm120)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)
خوب یه نیگاه بنداز ببین قسمت Important update فعاله یا نهنقل قول:
تواین مسیر
Control Panel\System and Security\Windows Update\Change settings
******** استفاده میکنی؟
به isp هم یه زنگ بزن
پیام واست فرستادم تو بازی(sm25)نقل قول:
نمیدونم! نه مطمئنم دوتای اخری رو همین طوری نصب کردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
never check updates هستشنقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وایرلس داری؟نقل قول:
حتما انقدر مصرف میکنی (sm120)نقل قول:
خو یه نرم افزاری هست اسمش یادم نیست واسه میزان ترافیک مصرفیه اونو بنصب (sm120)
ولی در کل 4 تا سایت باز کنی با این تبلیغات و عکس و ها همون 300 مگ میشه
مهدی جون الکی چرت و پرت نگو (sm120)نقل قول:
شاید مودمش وایرلسه کسی پریده روش(sm120)نقل قول:
بهترین کار اینه یه زنگ به isp بزنی (sm120)
حداقل ببینه مشکل از خودته یا از خودشون (sm70)
ساره بر192.168.1.1 برو قسمت وایرلس تعداد سیستم هایی که با مودمت میرن تو نت رو ببین چند تاست هر چند بعید میدونم ایراد از این باشه
بچه ها من زنگ زدم 2020 هیچی نگفت
الان 30 دقیقه تو اینترنتم شد 224 مگ
طبیعی؟ بدونه هیچ دانلودی فقط اینجا بودم با میل
مخابرات کلا دزده ها... در جریان هستی که؟نقل قول:
این کاری که میلاد میگه انجام بده شاید یکی رمز وای فای ـتو هک کرده