یارو سوار هواپیما میشه،
مهماندار از نفر کناری یارو میپرسه:
آقا شما چیزی میل داری براتون بیارم؟
مرده میگه: نه من یبوست دارم چیزی نمیخورم !!!
از یارو میپرسه: شما چیزی میل داری؟
یارو میگه: نه دستت درد نکنه همین آقا یبوست داره با هم میخوریم!!!!!!!
نمایش نسخه قابل چاپ
یارو سوار هواپیما میشه،
مهماندار از نفر کناری یارو میپرسه:
آقا شما چیزی میل داری براتون بیارم؟
مرده میگه: نه من یبوست دارم چیزی نمیخورم !!!
از یارو میپرسه: شما چیزی میل داری؟
یارو میگه: نه دستت درد نکنه همین آقا یبوست داره با هم میخوریم!!!!!!!
ﺑﻌﻀﯿﯿﯿﯽ ﺩﺧﺘﺮﺍ ﻭﺍﺳﻪ ﻫﻤﻪ ﺍﻗﯿﺎﻧﻮﺱ ﺁﺭﺍﻣﻦ
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﺑﻪ ﻣﻦ ﮐﻪ ﻣﯿﺮﺳﻦ ﻣﯿﺸﻦ ﺗﻨﮕﻪ ﻫُﺮﻣُﺰ
همیشه به گشت و گذار (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مسئله اصلی همونِ... جنابت؟ ناف؟ 12سالگی؟ (sm88)
نذر کرده ام ؛
...
.
.
.
.
اگر نیایی
پیاده بیام بڪنمــــــــــت
از خوبیای حجاب اینه که
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
سایز مــ.مه زیرش معلوم نیس یهو دیدی 90 گیرت اومد شانس دیگه.
حجاب علاوه بر اینکه مصونیت هست سورپرایزم هست
به سلامتیه کبریت توکلّی
.
.
.
.
.هیچ دلیلی نداشت فقط دیدم از سال ۱۲۹۷ تاسیس شده تا حالا هیشکی ب فکرش نبوده
کبریت توکلّی خیلی دوستت داريم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)(sm30)
دهن آدمو باز ميكننا يا اين بچه نميدونه ناف كجاس يا نميدونه ....(sm2)(sm2)
ناف خانوم منشی چه بی رحمانه زیبایی (sm2)
اﻣﺮﻭﺯ ﺭﺍﻧﻨﺪﻩ مسافرکشﺍﻧﻘﺪ ﺩﺭ ﻣﻮﺭﺩ ﻓﺮﻫﻨﮓ ﭘﺎﯾﯿﻦ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺎ ﺣﺮﻑ ﺯﺩ كه ﺩﻫﻨﺶ ﮐﻒ ﮐﺮﺩ!!!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﺷﯿﺸﻪ ﺭﻭ ﮐﺸﯿﺪ ﭘﺎﯾﯿﻦ ﻭ ﺗﻒ ﮐﺮﺩ
بيرون،افتاد روی شیشه ماشین بغلی!!!!!!!
راننده ماشين بغلى بهش گفت:
اى بيشعور!!!!!!
اینم گفت:گوه نخور !!!! مرتیکه بی فرهنگ!!!!!
بعد ﺑﺮﮔﺸﺖ سمت ما،گفت: ملاحظه فرموديد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حق من كه نه كلا بدجنسي هي نامردي منو به رخ ميكشي (sm2)
از روزش پیداست ک
.
.
.
.
.شب جمعه طوفانی در راه است
.
.
امشب انلاین نباشین ابرو براتون نمیزارم(sm70)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه حداقل کاریِ که از دستم بخاطر لطفت بر میاد (sm2)
تکراریه ولی قشنگه ...
.
.
.
.
.
.
.
.
شب جمعه رو میگم
ﺍﻭﻥ ﭼﯿﻪ ﮐﻪ ﻫﻤﻪ ﺧﻮﺭﺩﻥ ﺟﺰ ﺣﻀﺮﺕ ﺁﺩﻡ؟
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﺑﻠﻪ ﻫﻤﻮﻥ ﻃﻮﺭ ﮐﻪ ﺣﺪﺱ ﺯﺩﯾﻦ ﺷﯿﺮ ﻣﺎﺩﺭ ﻧﯿﺴﺖ
ﮐﯿــ.ﺮه ناﺭﻓﯿﻘﻪ ... بعدا بازم ازتاریخ براتون میگم
پسره پست گذاشته : نتیجه کنکور اومد
.
.
.
..
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.بچه ها سربازی قبول شدم
فتح آغوشت بگو در کربلای چندم است؟
از گروهه بسیجیا دزدیدم
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
دارن مخ میزنن...
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm127) ننجون
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm127) عسل(sm120)
فدا شم ، خوبی حسین جان؟ (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پارتی جدید چه خبر؟ (sm70)
افســــــــانه ها
" دیو و دلبــر "
در زمــانهــای بسیـار دور و تخــ.ماتیک شاهزاده ای زیبـا و خوشتیپ و سیکس پک در قصری زندگی میکرد و به هر آرزویی داشت میرسید ولی این شاهزاده خعلی کــ.ونی و دیــ.وث بود.حتی در روایات داریم به خاله 70 ساله خود هم رحم نکرده و دخــ.ول کرده بود..دیگه از اسب و گربه و مرغ و کنیز ها بگذریم.
روزی زنه فقیری به قصر پادشاه پناه آورد و از او در شبه سرد زمستانی کمک خواست ولی شاهزاده اورا بگرفت و کــ.ون حامله بکرد و بهش لقب پیرزنه کــ.ونی بداد و انداختش بیرون..عاما پیرزن در اصل جادوگر بود و عصایه خود را در کــ.ونه شاهزاده کرد و اورا نفرین کرد و اورا تبدیل به یک کیــ.ره دو ســَــر کرد و به او لقبه دیوه کیـــ.ری داد و به او گفت:اگر تا سن 21 سالگی عاشق دختری نشوی و عشق رو تاچ نکنی.برای همیشه بگــ.ا میروی دیو کـــ.یری میمانی.
جادوگر رفت و شاهزاده که تبدیل به دیوی کله کیــــ.ری تبدیل شده بود کاسه چه کنم چه کنم ورداشت..
سالهـا گذشت و در دهکده ای نزدیک دختری بنام بلی با پدر مخترع خود که لابراتور شیشه و تریاک داشت زندگی میکرد..روزی دختر در جنگل در حال سکــ.س گروهی با شامپانزه و شغال و تمساح بود که گرگ ها به او حمله کردند تا بگـــ.اینش ولی او فرار کرد و به قصر دیو پناه برد.
دیوه کله کیـــ.ری اورا گرفت و زندانی کرد
دیوه حشــ.ری داستان ما یه نگاه به پــَـر و پاچه دخترک کرد و تو خودش گفت:عجب کـُـــ.سیه..هم میکنمش و هم عاشقش میشم و طلسم هم میشکنه.یه تیر و دو نشان..هم کــ.س و هم کــ.ون
هرکاری کرد ولی نتونس مخه دختر رو بزند و دخترک بسی چــُــس کرد و ادا تنگارو در آورد..
دیو صبرش به سر آمد و گرفت زوری و وایلــد دخترک را بکرد.
دخترک از سایز دووووله دیو خوشش اومد و زررتی عاشقش شد..
همین که عاشق شدن.. دخترک هم شبیه دو لــُــپه کــ.ون شد
همانجا جادوگر آمد و گفت:بیلاخخخ..دیوه کله کــــ.یری بت دروغ گفتم..اگر دختری عاشقت شود..او هم تبدیل به دیو میشود :))
دخترک لاشی داستان ما هم که تبدیل به دیو با شکل کــ.ون شده بود.. تا عــاخر عمر به دیوه کله کـــ.یری کـــ.ون بداد..
خوبم تو چگونه ای؟(sm120)نقل قول:
فعلا امن و امان(sm120)
خبرا که دست تو... چند وقتی قاط زدی(sm2)
نقل قول:
نامرد (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدااااااااااااات حسين عزيزم خوبي ؟(sm19)
کم بد نیستمنقل قول:
آرامش قبل از طوفان حکم فرماست؟ (sm70)
حسابش از دستم در رفته ، چند وقته؟
تو اتوبوس پیرمرد به جوونی که کنارش نشسته بود گفت :
پسرم این چه شلواریه که پوشیدی ؟ نصف باسنت بیرونه ؟
پسر با پررویی گفت : تو نگاه نکن
بعد از چند دقیقه از سمت پیر مرد یه بویی پخش شد !!
پسره درحالی که دماغشو گرفته بود به پیر مرد گفت : اه اه اه این چه کاریه کردی خفمون کردی ؟
پیرمرد باخونسردی گفت : تو بو نکن :|
نقل قول:
صابر چرااااااااااا؟(sm77)
دختره پی ام داده میگه :
می یو لایک یو می بلایک
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
فکر کردم صدای گربه درمیاره که واسم لوس شه
خداییش انقد خوشحال شدم که میخواستم بگم
جیک جیک جییییک بیا منو بخول
دختره زشت بود
خوب نیگا کردم دیدم آتیِ
دلم براش سوخت عکسش رو لایک کردم
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
برگشته بهم میگه :
عجب سلیقه ی گوهی داری پسر
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
ديوونه(sm30)(sm30)
دخترم به اون خوشگلي دلت مياد اخه؟(sm19)
این هفته یکم اعصابم ته کشیده بود ، همین چیزه خاصی نی (sm127)نقل قول:
نقل قول:
الهي عزيزم (sm127)
اميدوارم هميشه شاد و سرزنده ببينمت گل پسر(sm19)
خودش میدونه باهاش شوخو میکنم ، آتی خیلیم دختر زیبایی هستش (sm10)نقل قول:
فدا بشم (sm127)نقل قول:
از بس که خوبین شما (sm10)
گناه در خلوت را به تظاهر در تقوا ترجیح میدهم..!!
آلبرت انیشتن
منُ رسوا کن شب دارم میرم شهرستان خونه داییم که فردا بریم رودخونه و آب تنی...نقل قول:
خوش بگذره رفیق (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا ببین من خودم وقت میکنم بیام عاخه ، اگه اومدم رو چشم رسوای زمانت میکنم (sm2)
برای موفق شدن از سه مرحله باید گذشت:
ابتدا مورد تمسخر واقع می شوی؛
سپس با خشونت به مخالفت با تو می پردازند؛
سرانجام به تو ایمان می آورند.
- آرتور شوپنهار
نقل قول:
(sm134)
این سیستم دیگه داره اعصابمو خورد میکنه .... شیطونه میگه پرتش کنم توی حیاط
خشمِ پیمان ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رسوای زمانه منم... دیوانه منم...نقل قول:
خدافظی...