طوفان = خطر
نمایش نسخه قابل چاپ
طوفان = خطر
[QUOTE=TO FAN;706743](sm51)مجازی حاملش کردی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Soheil [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[QUOTE=Meysam Molaei;706739]هادی میخوام با هندا بیام دم درتون بریم یه خورده بگردیم یه چرخ بزنیم از تونل با موتور رد شیم داد بزینم خیلی این جور برنامه ها فاز میده (sm50)[/QUOTE]
سوت بلبلیم بزنید
فقط هادی از پشت محکم بقل نکنی میثمو شل بشه موتورو ول کنه (sm2)
بابک کجاست چقدر این مرد به آدم فاز آرامش میده (sm50)
[QUOTE=Soheil;706745]گرده افشانی(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط TO FAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[QUOTE=TO FAN;706746]مگه اوبی هستم؟ (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[QUOTE=TO FAN;706748](sm111)فشاری؟بی فشاری؟با درد بی درد؟با رسم شکل جزییات عملیاتتو بکشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Soheil [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[QUOTE=Meysam Molaei;706749]چرا رو خودتون عیب میذارید در میره خوب(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط TO FAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[QUOTE=Soheil;706738]تا وقتی که چون هست جق چرا (sm30)نقل قول:
[QUOTE=Soheil;706750]از خودش نقل میگیره میگه درد داشت یا ن (sm2)نقل قول:
میثم من توبه کردم وگرنه از هادی بپرس کاربری نبوده که انگشتش نکرده باشم(sm2)
اون کیکی که عکسشو فرستادی کجاست آدرس بده بیاییم(sm50)
[QUOTE=TO FAN;706753](sm51)من ک رو تو چن ساله رو کارتم عنتر ساقیت چیه حشری ی بار هادیو میثم میبینی ی بار فلانیو فلاننقل قول:
تولد موزیک باران بود روشو خوندی اصلا ؟ بعد میگه اوبی نیستیم(sm70)
خداوکیلی عکسمو برات بفرستم تا عوارضی شهرتون سینه خیز میری (sm59)نقل قول:
(sm3)نگاه چجور ملتو اوسگل کردینا با این نقل گرفتن تون (sm70)
سهی هادی برا تو فقط وازلینم ببر(sm2)
چند ساله شد موزیک باران؟
[QUOTE=Meysam Molaei;706759]خداوکیلی عکسمو برات بفرستم تا عوارضی شهرتون سینه خیز میری (sm59)[/QUOTE]
ببین برو هادی منتظرته
من زید رفیقامو تک نمیزنم
هادی بیا اینو بردار ببر خونتون دیگه(sm2)
(sm2)کیرم لای دندونات از کی داری نقل میگیری بچمون عیب کردانقل قول:
قبل انقلابنقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون زمان بچه ها ریپ صفحه گرامافون می زاشتن(sm50)
نمدونم تولدشو قدمتش زیاده باران (sm51)
یه سعید هم داریم تو سایت سرچش کن اهنگاش هست چقدر اذیتش کردیم اونو(sm2)
کیک رو اون عکس گذاشت
سگ تو روحت با این وضع نقل گرفتنت عمو طوفان(sm2)
[QUOTE=TO FAN;706764]بچه خوبیه میثم (sm128) فقط زیاد جو میده (sm2)نقل قول:
دقیقا میشه چند سال؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوس تو یه عکس داشتی قرمز بود دختره دراز کش بود اونو بذار با اون راحت تر شناسایی میشی(sm132)نقل قول:
نقل قول:
(sm2)مورچه هم دارم میخوای؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فاک (sm54)
(sm2)عامو اشتب گرفتی عکس من همی بود ساقیت چیه منم برم بخرمنقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قدیمی ها بهت یاد ندادن با اونی که اسمشون میثم شوخی نکنی؟(sm2)
اععع مورچه هام نمیاد (sm2)
والا تا جای که من یادم میاد چوب تو کیون همه کردم (sm25)
انتر بود دیگه دختره کلاه قرمز لباس قرمز کره ایی(sm25)نقل قول:
اقا بریم ما دیگه (sm132)
طوفان میخوام بدونم اون موقعی که من ناسا بودم موزیک باران بود یا نه؟
دقیق چند سال هستش که تاسیس شده؟
85اینا(sm98)نقل قول:
من 2011 عضو شدم
ولی فکر کنم ادمینا خودشون 2004 بودن اگه درست یادم باشه(sm132)
[QUOTE=Soheil;706782]85اینا(sm98)[/QUOTE]
چرا 85 حالا(sm59)
(sm174)نقل قول: