نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
(sm19)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
(sm19)
(sm25) تو این 15-16 روزه قبل از مهر امکانش هست بخری؟! (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(Gdaal - Yadam Toro Faramush (Ft The Don (sm50)
حس فوق العاده ای داره شنیدن دکلمه هاش... خصوصا برای اولین بار... (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جاده پونل - خلخال کسی رفته؟
براساس اطلاعات ارائه شده به نظر میرسد آیفون ۷ به ترتیب با قیمت ۷۹۰، ۹۱۰ و ۱۰۶۰ دلار برای نسخهی ۳۲، ۱۲۸ و ۲۵۶ گیگابایتی راهی بازار خواهد شد. آیفون ۷ پلاس نیز با برچسب قیمت ۹۱۰، ۱۰۳۰ و ۱۱۸۰ دلاری برای نسخههای ۳۲، ۱۲۸ و ۲۵۶ گیگابایتی در اختیار علاقمندان قرار خواهد گرفت.
آره رفتم البته چند سال پیش. اینو جاده اسالم خلخال قشنگ ترین و بکر ترین جاده های ایرانن . بغل جاده ویلا نساختن دست نخوردستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Farhad Mehrad - Vaghti Keh Bacheh Boodam (sm50)
وقتی که من بچه بودم غم بود، اما کم بود... (sm50)
نقل قول:
(sm74)