(sm127)مهستی - انکه دلم را برده خدایا(sm127)
(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm127)مهستی - انکه دلم را برده خدایا(sm127)
(sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این آهنگ : آنکه دلم را برده خدایا مهستی خونده تو البومش نیست هرچی میگردم پیدا نمیکنم؟
خیلی قشنگ خونده میتونی پیداش کنی(sm10)
ببین البوم داخل انجمن موجوده هست ؟[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
سلام كسي از آسياتك اينترنت داره؟ يه سوال داشتم.
فرشید این کدوم آلبومه تو انجمن هست؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط blac [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اتفاقا همینو داشتم ازتون می پرسیدم؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
من فک کردم نرم افزار آیتونزه خودت پخش کردی
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از ایتونز میخوا بخرم چجوری مشه خرید بلدش نیستم؟
صب کن ببینم جایی لینک پیدا می کنم.