از اين قولا منم به خودم زياد ميدادم (sm14)
نمایش نسخه قابل چاپ
از اين قولا منم به خودم زياد ميدادم (sm14)
به خاطر چشاش
تف و لعنت به این سرنوشت
نفس خانوم نفس جانم نفس بکش ...
ميشد كه چشمانت كه سگ دارند دست از سر اين گربه بردارند (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امتحان بعدیم بیستم ه تا اون موقغ خدا بزرگه (sm14)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به تجربه واسه من ثابت شد هر چه وقت كمتر و فشار بيشتر نتيجه بهتر (sm14)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
يه قانون ديگه هم هست ميگه هر وقت شروع به درس خوندن كني يه روز كم مياري (sm14)
ولی خارج از شوخی یه روز دیگه وقت داشتم 20 میشدم (sm14)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتم كه هميشه يه روز كم مياد لامصب (sm14)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بدبختی فردا عروسی رفیقمه (sm14)امروز همش داشتم واسش ریسه وصل میکردم (sm14)نقل قول: