دوستان ببخشید تاپیکُ ترکوندم سعی کردم لینک بذارم که به حجمتون فشار نیاد (sm10)
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان ببخشید تاپیکُ ترکوندم سعی کردم لینک بذارم که به حجمتون فشار نیاد (sm10)
نویدو تونی کا (sm51) پیرانا بوودی کا (sm51) مو یادوم نمیه (sm51)
(sm2)(sm70)(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همون بمون انزلي مهمون پر خرج(sm59)
من و ممد نداريم كه اون مهمونت كنه انگار من مهمونت كردم بچه محليم ناسلامتي (sm2)
الان كه فكرشو ميكنم ميبينم ساقه طلائي ارزش غذائي بيشتري داره (sm70)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتي چشماشو درآوردم اونموقع ببينم چطوري هماهنگ ميشي (sm142)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط azade [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آزاده داشتيم؟ ببين ببين منو چجوري ضايع كرد (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رسول تو پشت سرتم چشم داري عايا؟(sm77)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منو از چي ميترسوني يه بار يه بار آب معدني كوههاي دماوند با ساقه طلائي ميدم ، بار دوم آب معدني چشمه هاي كوهسار با ديجستيو (sm59)
الهي ، خدا رحمتشون كنه (sm134)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ته چشه بخرم شام نخرم ... (sm127)(sm70)نقل قول:
هر وقت خواستی بگو برات بازش میکنم ...
فیسبوق رو عرض کردم (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوه اوه چه کرده باهات ، آرزومند سلامتیتیم (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باز بنظرم یارو قصاب هستشا ...
استاد مرتضی قلی دیگه؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
بهونه مهونه نریما گفته باشم (sm142)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصن دیگه نمیام کرج (sm172)
نمیخوام اصن ساقه طلاییم نمیخوام (sm172)
آب معدنیها رو هم نمیخوام ، اصن قهر قهر قهر (sm172)
قصاب که چه عرض کنم ، فکر کنم تو کار جاده سازی بوده ، قشنگ آسفالت کردهنقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با این وضع اقتصادی
خدایا شکرت خودش فحش محسوب میشه :|
ﻣﻦ ﯾﻪ ﮐﻼﺱ ﮔﯿﺘﺎﺭ ﻣﯽ ﺭﻓﺘﻢ ﭘﺪﺭﻡ ﺩﺭ ﻣﯽ ﺍﻭﻣﺪ ﺍﯾﻦ
ﺳﺎﺯ ﺭﻭ ﺑﺎ ﺧﻮﺩﻡ ﺑﮑﺸﻢ ﺗﺎ ﮐﻼﺱ ﻭ ﺑﺮﮔﺮﺩﻭﻧﻢ،
ﺑﺪ ﺑﺨﺖ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﭘﯿﺎﻧﻮ ﯾﺎﺩ ﻣﯽ ﮔﯿﺮﻥ،
ﭼﻪ ﺯﻭﺭﯼ ﺩﺍﺭﻥ لامصبا.