اون برگارو پیچیدن دور خودشون بخوری ابولا میگیری انقدر کثیفن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اون برگارو پیچیدن دور خودشون بخوری ابولا میگیری انقدر کثیفن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین که ایشون میگه (sm70)نقل قول:
چرت و پرت نگین ، من میگم علاقه هست منم هستم مثل بقیه آدما فوتبال میبینم ولی هی چپ و راست نمیام جر نمیدم خودمو وااااااااااااااااای فوتبال آاااااااااااااااااای فوتبال
همین که تو میگی من فوتبال میبینم ! نشون میده از فوتبال چیزی نمیفهمی....نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فوتبال رُ نباید دید باید زندگی کرد...! فوتبالی بودن ربطی به فوتبال دیدن نداره
خب شما فوتبال میبینی عشق فوتبال نیستی زیادنقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثلا الی امیر عشق موزیک
من حسین میلاد عشق فوتبال
خودت مثلا عشق گرافیک ( اره ؟ (sm120) )
ممرم که عشق منه (sm127)
غصه نداره که این میبریم تو رودخونه میشوریم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
با کمال احترام : (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
به زندگی کردن فوتبال ادامه بده (sm176) فدا مدا بوس موس (sm176)
برای چشـــم سیاه تـو اتل متل خواندم
تو گریه کردی و من باز هم غزل خواندم
طلوع شعر مرا هـــم کمـی محل بگذار
اگر چه مثل خروسان بی محل خواندم
(sm25)
(sm2)
منم انتظاری ندارم واکنشی جز این ببینمنقل قول:
اره فوتبال خیلی سطحی و چیپ ما هم ادمایی هستیم که سقف دغدغه هامون این قدر ارزون و شما هم خیلی های کلاسی و دغدغه هات سقف اسمونو شکافته!
موفق باشی ....
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
خیـــــابان ، دوربیـــــن و آب و قرآن، ... اولیـــــن برداشت
کسی در صحنه خم شد، ساک خود را از زمین برداشت
قبلا عشق خیلی چیزا بودم الان هیچنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما بودین شعر ناصر ندیمی رو واسه من تصحیح کردی ؟ (sm132)
بله رامین جان خودم بودم (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انی اراکم فی کبد با حالتی غمگین (sm50)
اگه به عشق در نگاه اول اعتقاد نداری بگم ممر رد شه از جلوت ؟نقل قول:
من ممرو هم رد کردم ، چی میگی تو؟ حالا به عمق فاجعه پی بردی؟ واسه من هیچ راه برگشتی نیست. حتی ممرنقل قول:
ارادتمند (sm10)نقل قول:
اینو شماها چطور رامین میخونید امیرم اشتباه کرد اول بار (sm120)
کنار دست این شاعر
به قصد دلبری بنشین
من و تو؛ تووی لنگرگاه
بدونِ روسری بنشین
کلاغ قصه سر در گُم
دوباره اولِ دفتر
دو تا انسانِ معمولی
تو از تهران ، من از بندر
(sm172)
اوه (sm172) اغا من شرمندم (sm172)نقل قول:
چه دردی رو رو دوشت میکشی (sm25)
میخوای شلیک کنم رفیق ؟ (sm25)
لطفا به سمت راست شلیک کن رفیق
ایکونشو نداریم (sm2)نقل قول:
من خودمو میزنم لااقل شلیکی کرده باشیم (sm2)
(sm88)
(sm10)نقل قول:
اتفاقا من به همون جهت این طور خطاب کردم (sm120)
از بندر گفتی مجبورم با ساحل جواب بدم (sm50)
دو صندلی قرینه , میز , هوای شرجی , مه , باران
و این نشست غم انگیزیست کنار ساحل هرمزگان ...
نقل قول:
اها (sm120)
چندتا دکلمه گوش دادم ازش خیلی خوبه شعراش
ادم جذبش میشه کامل
این شعر که نوشتی از کیه ؟ (sm25)
شعراشُ خیلی دوست دارم صداش هم نیز...نقل قول:
محمدرضا حاج رستمبیگلو (sm50)
(sm10)نقل قول:
(sm50)
اکسترنال گرفتم اطلاعاتمو ریختم داخلش حالا میترسم از رو هارد خودم پاک کنم(sm2)
دوستان می دانند ، وقتی از آیینه ها میخوانم ، منظور همان بارانیست که بعد از رفتنت بند نیامد
(sm50)
دوباره سیر غزل تا غروب اخر بیت
و صد هزار گل کاغذی که پر پر شد
همیشه اخر هر شعر میرسم به شما
به شوق اسم تو چشم من و غرل تر شد
(sm93)اقا یه سوال تا حالا دیده بودید این شکلکه سه تا انگشت داره جریانش چیه
(sm98)
برام مهم نیست که دیگه (sm50)
امان از این کانورسیشن هیستوری یاهو
بدجوری میسوزونتم هر وقت میرم میبینم...(sm50)
خیلی بیکاری تو دیگه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تورج شعبانخوانی هنوزم چشمای تو فریدونو خونده بوده (sm77)
ولی افسوس تو رو خواستن دیگه دیره، دیگه دیره
ولی افسوس به نخواستن دلم آروم نمیگیره (sm25)
نعشه دوده حشیشم ای فلک