میلاد خوب حدس زد .با اجازه شما متاهل شدم . هفته ی پیش عقد کردم و اینم گذاشتم اولین ولنتاین مون بود (sm195)
نمایش نسخه قابل چاپ
میلاد خوب حدس زد .با اجازه شما متاهل شدم . هفته ی پیش عقد کردم و اینم گذاشتم اولین ولنتاین مون بود (sm195)
(sm54)
چی شدی (sm51)
واقعا زن گرفتی یا مارو گرفتی ؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس چرا انقد بی صدا . به کسی نگفتیا . مبارک باشه (sm51) (sm10)
جدی میگم داداش(sm176) . آره نخواستم چیزی بگم گفتم شماها مجردین شاید بهتون بگم ناراحت میشین فقط به اشکان گفتم که دیشب تبریک داد لو داد (sm59). فدات هادی جان ایشالا قسمت شما و بچه های موزیک باران (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تبریک میگم داداش.نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انشاالله به پای هم پیر بشین (sm157)
مبارک باشه. تبریک میگم(sm10)نقل قول:
خوشبخت بشین (sm176)
(sm127) نه داش چرا ناراحت بشیم ما خیال زن گرفتن نداریم . ایشااله که خوشبخت بشین
چرا خیال نداری؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بگیر دیگه سنت داره میره بالا