آره الان دارم رو lESS کار میکنم توش پر از ALIGN و تراز و این چیزاس ..
نمایش نسخه قابل چاپ
آره الان دارم رو lESS کار میکنم توش پر از ALIGN و تراز و این چیزاس ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خفه شو دیوس شی گف مگه یه دیوس گف دیگه ..
اون " ب " فرق میکنه شوخی هر چی بگی من ناراحت نمیشم (sm2) فقط شکلک خنده رو بزار .. اون سری به پست حسین نقل قول گرفتی این شکلکم گذاشتی = (sm3) من فک کردم جدی میگی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخه دیوث جان قبلا از این موارد پیش اومده که بهش گفتم دیوث و ناراحت شده (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته این هادی کرم کـون داره ..
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو کی گفتی دیوث من نراراحت بشم .. ؟! بعضیا حتی کوسکش هم گفتن ناراحت نشدم .. (sm2)(sm2)نقل قول:
اون دیوث باکتری بود که گفتم نگو .. (sm2)(sm120)
ها دیوث باکتری خوب است میمونه همین ..
تو غلط کردی (sm70)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من جدی در مورد کسی اینو نمیزارم: (sm3)
اگه در مورد کسی واقعا چنین نظری یا هر نظر توهین آمیز دیگه ای داشته باشم کلا ندید میگیرم و باهاش مکالمه نمیکنم نه اینکه واسش شکلک بزارم و بگم و بخندم... (sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بفرما (sm2)نقل قول: