بابا پیگیری کنی پیدا میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بابا پیگیری کنی پیدا میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
بهت قول میدم دلم نشکنه (sm50)
بهت قول میدم سخت نیست لا اقل برای تو. راحت باش دورم از تو و دنیای تو. راحت باش هیچکس نمیاد جای تو. دلشوره دارم من واسه فردای تو.
(sm50)
خاتونش در حصاره . . . (sm74)
خان تا خاتون آزاد نشه صبر و قرار نه داره . . . (sm50)(sm127) (sm50)
ممدحسین صابر اومد ازش برنامه رو بپرس که چی میخوایی
سلام صابر جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه نرم افزار میخواستم TS تبدیل کنم به MP4 و همینطور به کیفیت 720 و 480 کنم و همینطور بریدن و چسباندن برنامه ای داری معرفی کن خیلی دنبالشم (sm10)