(sm70) واسا واسا من این دوتارو تست بگیرم خروجیشونو !!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm70) واسا واسا من این دوتارو تست بگیرم خروجیشونو !!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوشبخت شننقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سینا wav نزنی خیلی کیفیتش داغون میشه ..
Flac بذار ببین خیلی خوبه ..
والا من فقط 320 خوشم میاد (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باقیشو نمیفهمم امیر هرچی خواست میزنم به من مربوط نیست (sm120)
اون برنامه 1 مگی رو دان کن ..نقل قول:
بهترینش همونه ..
من الان همه رو تست گرفتم ..
همون جت فلک بزن 30 مگ میشه هر ترک ..
(sm120)
اصا نمیخواد من آلبومو میگیرم زودی آپ میکنم میدم امیر ..
خروجی آره ..نقل قول:
چه ربطی به ریپش داره ..
Flac ریپ کنی خیلی عالیه اصا یه وضی ..
آلبومو بگیرم کاوارشم اسکن کنم درجه یک ..نقل قول:
کیفیت بالارو کسی نمیزنه ..
اول 320 بذار همه دان کنن ..
بعد بالاترش که دوباره دان کنن !!!! (sm120)
اونی که تو میگی مربوط به نرم افزار هه که طرف از کارش خروجی میگیره ..نقل قول:
ولی این ریپ فرق میکنه .. (sm174)