همینو mp4 داره ؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
همینو mp4 داره ؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی رو !؟
همون برنامه رو که تبدیل به mkv میکنی همونو mp4 نداره ؟؟؟؟؟نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیر . . . اسمش که روشه ، معلومه خب : MKV Tool Nix GUI . . . (sm2)
(sm1)
مرسی صابر واسه معرفی : یک نرم افزار کاهش حجم فیلم رو معرفی میکنی با اندک افت کیفیتنقل قول:
میلاد و هادی اون mkv داره من برای تبدیل به mp4 میخوام
حالا mkv بگیر
نه mkv دوست ندارم mp4 میخوام (sm172)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط A l i REZA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قربانت . . .
والا من زیاد سر در نمیارم . . .
خودم با این 2 تا کار کردم :
Format Factory
Wondershare Video Converter Ultimate