ممدحسین صبر کن تا چند روز دیگه یه نرم افزار خوب معرفی میکنم
نمایش نسخه قابل چاپ
ممدحسین صبر کن تا چند روز دیگه یه نرم افزار خوب معرفی میکنم
صابر جان تاپیک فیلم قدیمی ها چ روزهایی آپدیت میشه
دستت درد نکنه شرمنده (sm10)(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دشمنت داداش
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط A l i REZA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همینه ولی کار باهاش شاید یه کم سخت باشه
خو عقب مانده (sm2) با adobe media انکود کن به mp4
بعد با اون 2 تا که صابر گفت بشین درست کن (sm70)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا روز خاصی که نه داره . . .
دی شب فیلم یک میلیونر و دو مفلس رو ادیت کردم . . .
5 و نیم گیگ شده . . . تایم فیلم زیاده . . .
بعدش عرق سگی زیاد خوردم ، حالم بد شد ، بی هوش کردم . . .
ساعت 9 صبحی پا شدم ، نشد هیچ پارتی ازش رو آپ کنم . . .
حالا از ام شب می زنم آپ تا به بینم کی تموم می شه . . .
(sm89)(sm122)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]