علیرضا هستم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
علیرضا هستم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پاسخ دهید (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
#نهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کوچیکت خشایار (sm10)نقل قول:
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)خوش بحالت اسم شاهنشاه دارینقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که تا حالا استفاده نکردم یعنی نیاز نداشتم . ولی پسر خالم تموم محله ها کوچه های اطراف محلمون رو زده تو گوگل اماده اماده .(sm120) هلو بپر تو گلو (sm2)ایشاااله ماشین بگیرم نیازم میشه . (sm120)نقل قول:
نقل قول:
اتفاقا من از وقتی نیاز پیدا کردم که با خانوم میریم پیاده روی وزنمو کاهش بدم(sm120)
مسیرها تو نقشه نبود اعصابم خورد میشد شروع کردم به ویرایش
خیلی مخلصیم ، عزیزی (sm19)نقل قول:
جلوه ی گل ... (sm81)