15(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
15(sm120)
درصد هرينه و برداشت (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راستي واسه كاور و ليبل و اينا چي؟؟ كلا بهش اعتقادي داري يا نه؟؟ (sm120)
تک خورا(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب هزینه های راه اندازی و سایت و ... که مشخصه همش شریکی راهش میندازیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برداشتم که هرکدوم میفروشیم پولمونو بر میداریم دیگه ...
تو سایت که من میتونم کارای گرافیکیشو انجام بدم واسه پوسترا و بنر و ... (sm120)
برای دی وی دی های ارسالیم خواستی برا هر فیلم یا سریال یه کپی رنگی میگیریم از پوسترش میزاریم داخلش ... (sm120)
جان تو اگه ما چیزی خورده باشیم (sm2) از عید داریم تحقیقات میکنیم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اغا بازی سیتی شروع شه مذاکرات رو باید به تاخیر بندازیم (sm120)
افشاری (sm3)
خوبه بهترين متد همينه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب است خوب است فقط من هنوز تو موفقيتش يكم ترديد دارم به نظرت شروع با گلد باشه بهتر نيست؟؟(sm120)
با اين روندي كه داريم ميريم در نطفه خفه ميشه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گلد همون برلیانه یه ریز تفاوتایی که داره صفحات مستقلشه که تو ذوق میزنه وگرنه دسته بندی محصولات زیاد مهم نیست اما اره گلدش به صرفه تر به نظر میرسه نصف هم میشه بهتر میشه (sm120)نقل قول:
بازم میخوای فکر کنم چون من یه دو روزی درگیرم فعلا .. وقت هست تا سایتو بزنیم و ... (sm120)