چه گاویه این تا ترک 4 تنظیمش خوب بوده باقیش فلانه خو معلومه گاوی دیگه گاو نبودی نمیگفتی بذار فیزیکی بخرم گوش کنم ..
نمایش نسخه قابل چاپ
چه گاویه این تا ترک 4 تنظیمش خوب بوده باقیش فلانه خو معلومه گاوی دیگه گاو نبودی نمیگفتی بذار فیزیکی بخرم گوش کنم ..
من بخوام خودت رو می خرم سینجولنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بالاخره می ذارن رو سایت(sm70)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(تخمم که) جامونده(sm2)
فیزیکی ؟(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اتود چیه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبومای قبلیو اولش بعضی ترک ها جذب میکرد بعضیا نمیگرفت بعد چند روز برعکس میشد در کل با اکثر ترکا حال میکردیم
اما این آلبوم بعد ده دور گوش دادن هیچی به هیچی.حتی گنجشک پریده که ملودیش تقریبا اون حس همیشگیو داره هم تنظیمش وسط مسطا میرینه اصلا
حتی یه ترک نداره قفل شیم روش
به قول فرشاد پیوس حیفه واقعا حیفه....(sm172)
سینجول تو اینقدر گاوی که ارزش بحث نداری ..بهترین کاری که میشه ازت انتظار داشت همون مااااا مااااااا کردن وسط تنظیمای محسن بود(sm2) بالاترین نرخ استفاده از انرژیت همونه
نهایت ریدن رو در تنظیم من ندانستم داشت(sm120)یکی از امیدهای البومو با اضافه کردن قاشق چنگال وسط تنظیم رید
اون ماکتی که از من ندانستم لو رفته بود خیلی تم نوحه داشت
ملودی رو یکم عوض کرد که از اون تم دربیاره بدتر شد
تنظیمشم که افتضاحه