نه همون روز که اومده بود ساعت ده و نیم زودتر از بقیه سایت ها با کیفیت فوق العادهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نه همون روز که اومده بود ساعت ده و نیم زودتر از بقیه سایت ها با کیفیت فوق العادهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم اومد نیومد؟؟
هر میری که میر نیست، برعکس هم قافیش که همش خودشه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من همش تو فکر اینم که بعد از اینکه آلبوم رو زدم تو تاپیکی که قرار بزنم اولین فیلم از کی باشه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به نود اعتمادی نیست.نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ز قهر تیغ کشیدی به سوی من بدویدی
ز من تو سر ببریدی من از تو دل نبریدم ... (sm81)
اون کابل تلفن لامصب رو جدا کن از کابلهای برق مشکلت حل میشه و تازه سیم کشی تلفن داخل خونه رو هم چک کنم ببین سیم پوسیده ای چیزی نباشه
داداش آابوم رو داری گوش میدی؟؟؟(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط اخباری که سایت طرفداری میزنه قابل قبولهنقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98)
دیوث من لیسانسم ایکبیری (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو میگیرن احتمالا چون زیر 23نقل قول:
کلا هیچکدومشون تو هیئت ثبت نکردن هنوز.. همش داخلیه
این الان کجاش به آلبوم ربط داشت - من اگه آلبوم رو داشتم اولین کاری که میکردم میفرستادم واسه بچه های اینجانقل قول:
نوشته اصلی توسط HITMAN-CREED [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واح واح(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طرفداری از دزدترین سایت هاست(sm120)نقل قول:
همون دیگه واسه همین خوبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره ثبت نکردن ولی ببین اینو:نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم میگم بگیرن.خوبه.
یه لحظه احساس کردم شعر آلبومه (sm59)نقل قول:
(sm51)نقل قول:
به لطف اکثر امامزاده ها لنگی اینجا کم نیست (sm120)
سگ%(sm120)نقل قول:
یا حضرت مولانا خودت ظهور کن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HITMAN-CREED [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابا 170 نفر یکیتون یه سوپرمارکت آشنا نداره (sm132)
این حجم از ... بی سابقه است (sm25)
خبری نیست؟
آلبوم رو که از سو.پر مارکت بخری رو باید ب.رینی توش (sm2)
الیاس چی شده ؟ سرعتت اومده پایین ؟ از کجا فهمیدی نویز داره ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه تست بکن مودم رو به سیم ورود خونه وصل کن ببین درس میشه درس شد مشکل از سیم کشی داخل خونه اس احتمالا سیماش پوسیده شده و اینکه کابل تلفن رو باید تنها باشه یعنی از بغلش هیچ سیمی رد نشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها خوب گفتینقل قول:
فکر کنم چند 10 تایی از این بازیکنای زیر 23 سال و برا دسته های پایین تر رو برانکو تو لیستش داره.. کم کم با همشون مذاکره میکنن. چندتاشو میگیرن
ینی مملکتی که لیسانسش فک میکنه میر ینی مرگ فاتحش خوندس(sm2)نقل قول:
دوستان به نظرتون احتمالش هست این البومم مث پارو شب قبل انتشار بره رو سایتا ؟
اون دفعه که خیلی چسبید بهمون
(sm70)نقل قول:
نهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mehdi_ka [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی خوبن بعضیاشون.مثل انصاری.عالی و بی ادعا(sm19)نقل قول:
همه میخوان بچسبه ولی کو کسی که بچسبونه (sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mehdi_ka [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الاغ من گفتم چون شنیدم تو اخبار اینو میگفتن فک کردم معنیش اینه .....نقل قول:
وگرنه خود معنی کلمه امیر میدونم میشه پادشاه و ....
الی یه چیز دیگه پریز تلفن رو باز کن ببین سیماش در چه وضعی ان(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]