[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به زودی
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به زودی
(sm3)(sm3)(sm3)(sm3)(sm3)(sm3)
دیروز البومشو داشتم گوش میدادم (sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 416016 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الهي كوفتت بشه رونالدو.جز جيگر بزني گولاخ(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 416016 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
يه نكته ايو من روشن كنم،من يكي از بچه هاي قديمم.يوزره اصليمم نميگم.اين سينجولم واسه فان ساختم يهو ديدي رفتم ممرم ساختم(sm25)
اينقدر گير نديد سينجول به اين راحتيا بالا نرفته كه به اين راحتيا پايين بياد(sm30)
جانه كلامم اينه كه اين اشترمو تو آمپاس قرار نديد:
البته ميخواستم اشترمم بسازم ديدم با اين نميشه شوخي كرد به همون نون و پنير و سبزي قناعت كردم:)))))
خلاصم کن (sm50)
بمیر بابا (sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sinjool [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاشکی یه روز صب شه (sm27)
هنوز زوده زن بابا(sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)اشترم
سینجول سیدِ ، اولاد پیغمبره ... آهش میگیردت ؛ خوددانینقل قول:
نوشته اصلی توسط Sinjool [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm173)
از آه بی تاثیر می ترسم !!!! (sm50)
نفس که میکشم از توست ..
هوا هوای پس از توست ..
و من هنو چه گیجم ..
هوای بی تو پس از توست ..
(sm88) (sm81)
(sm50)
لینک میره یجا دیگه !
(sm120)یه نشریه دیگه ام دسترسی مقدور شد
نه جدید نیست
یه کامینگ سون زدن اینقد شل کن سفت کن داره فونت بخوره تو سر من با یه چیزی بزن بره دیگه مگه ایتونزه اینجا
(sm3)لاشیا چرا گلای من یو نشون ندادن
دیگه مهم نیس پخش شده باس مینوشت bidنوشته bide
یعنی چقد ادم بیسواد باشه
این عکسایی که از اینجا اپ میکنیم فروم فیل بشه عکسا هم ؟
کامینگ سونشو سفید میزدی سمت چپ پایین
(sm2)عجب بنری شد مث اهنگای راک
بش گفتم میزنه بت میدم
(sm118)من افق های روشنی رو در برابر بازتاب این کاور میبینم گرمی بیلبورد همه رو فتح میکنیم ! (sm2)
(sm120)
(sm120)اشترم رفیقت چاوشی دوس داره
اين بنرو با پينت زده؟(sm25)
(sm100)
در ان دو چشم پر از گفت و گو چه می بینی ؟ (sm25)(sm118)
(sm120)
امشب از شبکه ۴ سیما و در قالب برنامه «نغمهها» [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بدبخت شدیم اون دفه برای بحرین زر زد حالا این
گنج ارزو در دل منی
در دلم کنم جست و جوی تو (sm118)
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از صبح اون پایینی برادر خسته نباشی . سلام (sm132)
غم تنهایی اسیرت میکنه (sm74)(sm118)
چرا تا گفتم رفت (sm2)
(sm98)خیلی وقته رفته وی بی چن ساعت انلاین نشون میده
باع (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب شد مکالمه رو ادامه ندادم (sm59)
خون بازی (sm118)
(sm59)بازگشت بزرگترین سایت دانلود جهان کابوس کمپانی ها در سراسر جهان